Artikler

Beskrivelse av steiner og krystaller 
Her finner du en komplett oversikt over alle våre steiner og krystaller. Hver enkelt stein inneholder mye informasjon, både metafysisk og geologisk. Denne artikkelen er under stadig utvikling, så nytt stoff og nye steiner kommer fortløpende


Fysiske, emosjonelle og spirituelle spørsmål og plager
Her har vi laget en oversikt over hvilke krystaller som passer til de forskjellige fysiske, emosjonelle og spirituelle spørsmål og plager. Når du klikker på en plage eller et spørsmål vil du få opp en oversikt over hvilke krystaller vi har tilgjenglig for nettopp dette. Alt er sortert alfabetisk.

Agater - hva er det?
Her får du en forklaring på hva en agat egentlig er for noe. Og hvordan skille agat fra kalsedon.

Krystaller for jording
Her finner du en liten artikkel om hva jording er, og hvilke krystaller som kan hjelpe.

Azeztulitt
En liten beskrivelse om krystallen Azeztulitt.

Edelstener
Edelstener er sjeldne mineraler som brukes til smykker og pyntegjenstander. Det er bare vakre og forholdsvis harde mineraler som kalles edelstener. 

De 7 tradisjonelle erkeengler
Antallet engler i denne ordenen er fire, seks, syv eller ni, avhengig av kilde. For eksempel er det syv engler som står i Guds nærhet i Johannes’ åpenbaring. Det er enighet om at Michael, Gabriel og Raphael er tre av de syv erkeengler, men identiteten til de andre fire er tema for debatter.

Chakra - det menneskelige livshjul 
Menneskets energisystem, også kalt chakra, danner forbindelsen mellom ånden, sjelen og den fysiske kroppen. Er energien, chakraene, balanse, er vi friske, men på grunn av stress og annen påvirkning, oppstår det dårligere energiflyt som kan skape ubalanse, blokkeringer, i chakraene.

Krystaller og stjernetegn 
Her vises en oversikt over hvilke krystaller som er knyttet mot de forskjellige stjernetegnene. Hvis du klikker på en krystall, får du opp en oversikt over vårt utvalg.

Rensing av steiner og krystaller 
Krystaller absorberer en rekke forskjellige energier de har blitt utsatt for av deg, eller andre som har håndtert dem og overført energier og følelser til dem. Dette har skjedd om du nettopp har mottatt krystallene, har brukt dem i lengre tid eller om de har vært oppbevart en stund.

Astrologi og planetene 
Solen beveger seg gjennom hvert stjernetegn i løpet av året og oppholder seg i hvert tegn i omtrent en måned. Det er solens posisjon på en persons fødselsdag som derfor påvirker hva stjernetegnet deres er, siden solen selv er en stjerne. 

Astrologi og stjernetegn 
Her finner du litt basisinformasjon om de forskjellige stjernetegnene. Klikk på det stjernetegnet du ønsker å lese mere om.