Atlantisitt (Stichtitt)

Atlantisitt (Stichtitt) - Atlantisite (Stichtite)

Atlantisitt er en Serpentin med inneslutninger av nydelig rosa-lilla krystall fra Stichtitt, som ble ble oppkalt etter Robert Carl Sticht, en gruveier i Tasmania, Australia, som oppdaget den i 1910.

Atlantisitt er en sten av fred som kan oppmuntre en til å være mer medfølende mot andre så vel som oseg selv. Når du plasserer denne i hjemmet, gir Atlantisitt en mer rolig atmosfære der familiemedlemmer kan komme sammen med hverandre på en mer kjærlig måte. Spesielt nyttig for barn som lider av hyperaktivitet og / eller ADHD, da Atlantisitt kan roe dem og oppmuntre til bedre samhandling med familie og venner.

Bruk Atlantisitt for å øke Kundalini energi og rense blokkeringer i hjerte chakra. Atlantisitt oppfordrer til klar tankegang, spesielt når den bæres eller holdes, og kan lette bekymringer som får oss til å bli følelsesmessig overveldet og ute av stand til å ta avgjørelser. Det er en stein som sier, "Vær snill mot andre og deg selv."

Fysisk kan Atlantisitt hjelpe med følelsesmessige sykdommer som høyt blodtrykk, hodepine og spiseforstyrrelser. Den kan forbedre hudens elastisitet, spesielt strekkmerker og de som oppstår ved væskeoppsamlinger. Bruk Atlantisitt mot brokk og beinbrudd, samt tannkjøttproblemer.

Fysiske spørsmål og plager: ADHD, spiseforstyrrelser, tannkjøttproblemer, hodepine, brokk, høyt blodtrykk

Følelsesmessige spørsmål og plager: Medfølelse, trofasthet, tilgivelse, kjærlighet, fred, stillhet

Spirituelle spørsmål og plager: Kundalini-energi

Norsk navn: Atlantisitt, Stichtitt
Engelsk navn: Atlantisite, Stichtite
Chakra: Hjerte
Stjernetegn: Jomfruen
Vibrasjon: 5
Hardhet: 1,5-2
Farge: Grønn, rosa, lilla, fiolett
Kjemisk formel: Mg6Cr2CO3(OH)16·4H2O
Strunz klassifisering: 05.DA50
Kategori: Karbonatmineral
Krystallsystem: Trigonal
Spesifikk vekt: 2,16
Sjeldenhet: Uvanlig