Kalsitt, rød

Kalsitt, rød - Red Calcite

Rød Kalsitt er en energigivende og avgiftende stein. Den gir også stabilitet til ens vilje, og øker indre styrke. Den hjelper med problemløsing. Den kan også tiltrekke seg kjærlighet.

Rød Kalsitt er en stein som letter og frigjør frykt. Den beroliger adrenalinstress forårsaket av frykt. Dette er spesielt nyttig for de som kjemper en kamp i deres daglige liv.

Fysisk kan Rød Kalsitt brukes i krystallhealing for kjønnsorganer, reproduktive organer, kjønnskjertler, eggstokker, hofter, lår, føtter, stive muskler og ledd. Rød Kalsitt brukes også til sunn seksualitet og sensualitet. Den er foretrukket der avgifting er nødvendig, for eksempel matforgiftning eller alkoholskader. Selv om dette er de tingene som Rød Kalsitt hjelper mest for, kan den også brukes til alle andre helbredelser på grunn av forholdet til rot chakraen, som er roten til all fysisk fysikk.

Fysiske problemer og Plager: Kjønnsorganer, reproduktive organer, kjønnskjertler, eggstokker, hofter, lår, føtter, stive muskler og ledd, avgifting

Følelsesmessige: Kjærlighet

Norsk navn: Rød kalsitt
Engelsk navn: Red Calcite 
Chakra: Rot, krone
Stjernetegn: Krepsen
Element: Ild, luft
Vibrasjon: 8
Hardhet: 2,5-3 
Farge: Rød
Kjemisk formel: CaCO3 
Strunz klassifisering: 05.AB.05 
Kategori: Karbonatmineraler 
Krystallsystem: Trigonal 
Spesifikk vekt: 2,71 
Sjeldenhet: Vanlig