Charoitt

Charoitt - Charoite

Charoitt er et sjeldent og uvanlig mineral som bare finnes langs Chary River i Russland.

De unike virvelene av lavendel, fiolett, lilla, og lillanyanser blandet med krem til perlehvite gjør dette til en "må ha stein" for noen healer eller samlere.

Charoitt er en fantastisk, åndelig stein som underviser og veileder oss på hvordan vi skal leve i "nuet". Det er en stein av aksept og innsikt. Charoitt gir healing på alle nivåer fysisk, følelsesmessig og åndelig. Fysisk kan Charoitt fjerne negativitet og overvinner tvangsmessig atferd. Følelsesmessig hjelper Charoitt til så du slipper frykt. Åndelig er dette "Stone of Transformation"som forbedrer tidligere livsvisjoner, støtter ditt liv, og hjelper deg med det spirituelle hver eneste dag.

Charoitt er en stein av vennlighet og nestekjærlighet. Den åpner hjertet, slik at kjærlighet tydelig sees og føles. Meditering med Charoitt vil bidra til å heve dine vi brasjoner og hold deg i en tilstand av "no mind". Du kan også se klart. Plasser Charoitt på det tredje øye for å bidra til å få tilgang til kunnskap i løpet av drømmetilstand.

Fysiske problemer og plager: Smerter, leddgikt, autisme, blodtrykk, avgifte kroppen, gikt, hodepine, høyt blodtrykk, søvnløshet, nyrer, lever, mental klarhet, bukspyttkjertelen, lungebetennelse, regulere blodtrykket

Følelsesmessige problemer og plager: Fjerne negativitet, ubetinget kjærlighet

Spirituelle problemer og plager: Klarhet, kreativitet, innsikt, synkronisering, sannhet


Norsk navn: Charoitt
Engelsk navn: Charoite
Chakra: Tredje øye
Stjernetegn: Skytten, Skorpionen, Jomfruen
Vibrasjon: 7
Hardhet: 5
Farge: Lavendel, lilla, fiolett, Hvit