Bergkrystall Skeletal Elestia

Bergkrystall Skeletal Elestial - Skeletal Elestial Quartz

Bergkrystal skeletal Elestial er også kjent under navnene Cathedral og Jacare krystaller. Bergkrystal Skeletal Elestial Har ofte krystallformer med et mangfold av pyramdier eller trekantede avslutninger. Disse kan se ut som trappetrinn (en rett etter den andre),  men også i alle varianter av tilfeldige. .

Bergkrystal Skeletal Elestial er en kraftig krystall som brukes til å bistå i rensing, healing og oppvåkning av tiden vi står overfor. Den er kjent for å gi trøst for dem som er i en dødsprosess.

Fysisk kan Bergkrystal Skeletal Elestial hjelpe dem som lider av schizofreni, epilepsi og svimmelhet, så vel som andre sykdommer som er forårsake av en fysisk ubalanse.

Fysiske spørsmål og plager: Epilepsi, smerte, schizofreni, svimmelhet, vitalitet

Emosjonelle spørsmål og plager: Aksept, emosjonell balanse, emosjonell healing, vennskap, harmoni, glede, utholdenhet, redusere stress, løser opp spenning, stabiliserer følelser

Spirituelle spørsmål og plager: Aksepterer dine uttalelser, forsterke healing/bønn/ønsker, tiltrekke engler, høyere bevissthet/selvtillit, andre verdener, ydmykhet, øke bevissthet, indre barnet, positive affirmasjoner, mottagelighet for åndelige guider, sjaman healing, åndelig oppvåkning, åndelig veiledning, telepati, samle flokken

Norsk navn: Bergkrystall Skelatal Elestial
Engelsk navn: Skeletal Elestial Quartz
Chakra: Alle
Stjernetegn: Alle
Vibrasjon: 4
Hardhet: 7
Farge: Klar, Gjennomsiktig