Perle

Perle - Pearl

Perler symboliserer renhet, åndelig transformasjon, veldedighet, ærlighet, visdom og integritet, alt det beste innen oss. Perler hjelper for de som søker til visdom, samt at de eren ren kanal for mottak av åndelig veiledning.

Perler kan stimulere din femininitet og hjelp med selvaksept. De løfter dine ånder og får deg til å føle seg rolig og vakker. De minner oss om å gå med verdighet.

Perler gir ikke bare et speil for å se oss selv, men gir oss innsikt i hvordan vi ser ut til andre.

Et lite sandkorn blir forvandlet over sakte over lang tid til en gjenstand med stor verdi og skjønnhet. Med den beskjedne begynnelsen symboliserer perlenes uskyld og et rent hjerte, og hjelper oss med å komme i kontakt med de enkle, ærlige tingene i livet.

Perler beskytter sin eier mot risikofylte kommersielle transaksjoner og fra "onde øyne". Perlenes magiske egenskaper er avhengig av farge: hvit perle gir frihet, brunaktig gir visdom, gulaktig gir rikdom, grønnaktig gir lykke, rosa gir kjærlighet og oransje gir ro og fred.

Perle betyr tro, veldedighet og uskyld. Den forbedrer personlig integritet og bidrar til å gi fokus til en oppmerksomhet. Perle symboliserer renhet og er kjent som en "oppriktig krystall". Den bringer sannheten til situasjoner og lojalitet til en "årsak".

Norsk navn: Perle
Engelsk navn: Pearl
Chakra: Solar Plexus, krone
Stjernetegn: Tvillingene, krepsen
Element: Vann
Planet: Månen
Vibrasjon: 7