Litt om krystallene

Litt om krystallene  Spørsmål og svar  Video av sengen  Tilbake til hovedsiden

Vogel krystaller er kvartskrystaller (bergkrystall) som er nøye kuttet i samsvar med læren fra Marcel Vogel (1917-1991). De helbredende krystallene kuttes for å gi maksimal effekt, forsterkning og overføring av Universell Livskraft.

Hvem var Marcel Vogel?

Marcel Vogel var forsker ved IBM i mange år og har en rekke patenter innen luminescens (lys). Han tilbrakte de senere årene av sitt liv med å utforske kvartskrystallets krefter og egenskaper.

Hva gjør en krystall til en "Vogel"?

For å bli betraktet som en "Vogel", må en krystall være laget av naturlig kvarts (bergkrystall) og kuttes med omsorg, hensikt og presisjon som er nødvendig for å sikre at Universell Livskraft blir tiltrukket, forsterket og overført riktig. I hovedsak forteller litteraturen oss at en riktig skåret krystall tar inn energi i den mottakelige enden, og forsterker den når den sirkulerer rundt inne i krystallen, og sendes deretter fra brennpunktet (spissen) til mottakeren.

Krystallet må være naturlig kvarts (bergkrystall).

Krystallet må være håndskåret med riktig intensjon, dyktighet og forståelse av krystallet og dets tilsiktede bruk.

Krystallet må være dobbelt terminert eller kuttet og polert til denne formen.

Krystallet må kappes helt i linje med C-aksen til kvartskrystallet.

Den mottakelige (noen ganger kalt kvinnelige) enden av krystallet må være fasettert i en vinkel som danner 51 grader, 51 minutter, 51 sekunder. Dette er samme vinkel som sidene av den store pyramiden på Giza.

Krystallet må ha fire eller flere fasetter.

Senderen (noen ganger referert til som den mannlige) enden av krystallet må være fasettert med en mer akutt indre vinkel enn den motsatte enden.

Hva brukes Vogel krystall for?

I utgangspunktet blir en Vogel-krystall kuttet for å forsterke, samle og fokusere tanker og energi som du ønsker å lede inn i din kropp / sinn eller en annen person. Krystallens utforming gjør det mulig for dine tanker og energi (og den gjennomgripende Universal Life Force) å komme inn i krystallet i mottakssiden, forsterkes og fokuseres når den beveger seg i et sirkulært mønster gjennom krystallet og overføres som en laserstråle fra brennpunktet.

På denne måten brukes de primært til helbredelsesarbeid, både for å sende helbredende energi til kropp og ånd, meditasjon for å fokusere forbindelsene med åndeverdenens vesener, og i arbeidet med å fokusere våre livsstyrker på å nå våre mål og drømmer.

Det er lveldig lite som er skrevet om bruken av det bestemte Vogel designet, men her er en kort oppsummering av det som er kjent. For krystaller med andre typer kutt, må du jobbe med dem for å bestemme deres spesifikke applikasjoner. Marcel Vogel påpekte i hans lære at et stort antall fasetter ikke var nødvendig, og at en krystall med 13 sider var mer enn tilstrekkelig for alle bruksområder. Men nåværende kuttere tilbyr et bredere valg.

4-sidige krystaller er for helbredende innsats rettet mot den fysiske kroppen
6-sidige krystaller brukes til å helbrede følelsesmessige plager
8-sidige krystaller brukes til å håndtere alvorlig følelsesmessig traumer
13-sidige krystaller brukes i meditasjon for å forbinde med tidligere liv
21 sidekrystaller brukes til å løse familieproblemer
24/8 sidede krystaller brukes til åndelig gjenfødelse
24/12 sidede krystaller brukes i transformasjonsarbeid

Hvem kutter våre krystaller?

Vår krystallkutter har kuttet krystaller siden 1985 og jobbet direkte for Marcel Vogel. Krystallene blir kuttet for hånd for å sikre at de bringer den energi og ånd som er nødvendig for effektiv helbredelse og meditasjonsarbeid.