Røykkvarts

Røykkvarts – Smokey Quartz

Den gyllenbrune fargen i Røykkvarts er forårsaket av naturlig stråling fra jorden. Røykkvarts er en essensiell del av enhver krystall samling, og er et must for din medisinbag.

Røykkvarts er en meget kraftig metafysisk stein som avgir energi på et høyt nivå, men den jobber sakte og nøysomt. Røykkvarts hjelper deg til å komme i balanse med jordens energier, og er bra for å lindre depresjon. Bruk Røykkvarts for å absorbere negativ energi og beskytte mot elektromagnetisk forurensning. Energien fra Røykkvarts blir ofte brukt for å lette manifestasjon av ens drømmer og mål.

Når du arbeider med både krone- og rot chakraene, kan Røykkvarts integrere meldinger og åndelig energi som mottas i de høyere chakraene i de nedre chakraene, og hjelper å forankre din utvidede bevissthet inn i den fysiske kroppen. Røykkvarts kan hjelpe de som føler seg utenfor tilbake til den fysiske verden og delta i den med glede. Mange bruker Røykkvarts for å forbedre ens evne til å fokusere, å bringe sårt tiltrengt klarhet inn i en komplisert situasjon. Røykkvarts er også kjent for å tiltrekke seg enheter fra den åndelige verden.

Fysisk er Røykkvarts en kraftig stein for smertelindring, og bidrar til å hindre healing kriser etter en kraftig økt. Røykkvarts kan også brukes til å motvirke de negative virkningene av stråling. De helbredende energiene fra Røykkvarts fremmer helbredelse av eventuelle plager som involverer mage, rygg og ben. Bær med deg Røykkvarts når du er i en stress situasjon, å ta det med til sengs hvis du lider av søvnløshet.

Fysiske spørsmål og plager: Magen, balanse, kroppens fysiske balanse, kropp, kreft, kjemoterapi, føtter, hodepine, helbrede jorda, hoftesmerter, ufruktbarhet, nyrer, ben, nattredsler, mareritt, smerter, bukspyttkjertelen, stråling, fjerner giftstoffer, svulster, forståelse av døden, vorter

Følelsesmessige spørsmål og plager: Depresjon, jording, harme, stress, spenning

Spirituelle spørsmål og plager: Aurarensing, aurabeskyttelse, balanserer Yang, rot-chakra, fjerne negativitet, elektromagnetisk forurensning, forbedre drømmer, stimulere drømmer, jording, helbrede jorda, fysisk beskyttelse.

Norsk navn: Røykkvarts 
Engelsk navn: Smokey Quartz 
Chakra: Rot 
Stjernetegn: Steinbukken, Skytten, Skorpionen 
Vibrasjon: 2 og 8 
Hardhet: 7 
Farge: Mørk brun til lysebrun