Smithsonitt

Smithsonitt - Smithsonite

Smithsonitt kan krystallisere i mange forskjellige former, teksturer og farger, men de gir oss alle de samme energiene, de er fylt med ro, sjarm, vennlighet og kjærlighet.. Det er en utmerket stein for å lindre den emosjonelle kroppen og fjerne stress. Smithsonitt er som en bro som støtter vår sikkerhet når vi føler vi er på usikker grunn.

Denne steinen er virkelig flott for alle som har følt uønsket eller uelsket som barn. Hver og en av oss fortjener å være lykkelig. Hver av oss fortjener å helbrede. Er du klar til å helbrede? Alt du trenger å gjøre er å holde en Smithsonitt i venstre hånd og gi den tillatelse til å helbrede ditt indre barn. Dette er en utmerket krystall for fødsel og gjenfødelse, fordi den faktisk kan behandle infertilitet.

Blå Smithsonitt helbreder følelsesmessige sår ved å bringe inn Universal kjærlighet. Forsiktig frigjør sinne, frykt og smerte. Den balanserer energifeltet mellom de eteriske og emosjonelle organer og letter panikkanfall.

Fysiske spørsmål og plager: Kommunikasjon, infertilitet, glede, fred, medfølelse, healing, harmoni, intelligens, stress, fordøyelsessystemet, beskyttelse

Emosjonelle spørsmål og plager: 
Balansering, kjærlighet, veiledning

Spirituelle spørsmål og plager: 
Klarhet, åpenhet, forstå drømmer, kontakt med englenes riker, kanalisering, klarsyn, synske evner

Norsk navn: Smithsonitt
Engelsk navn: Smithsonite
Chakra: Hals
Stjernetegn: Fiskene, vannmannen
Element: Vann
Planet: Neptun
Vibrasjon: 7
Hardhet: 4,5
Farge: Hvit, grå, gul, grønn til eple-grønn, blå, rosa, lilla, blågrå, og brun
Kjemisk formel: ZnCO3
Strunz klassifisering: 05.AB.05
Kategori: Karbonatmineral
Krystallsystem: Trigonal
Spesifikk vekt: 4,4-4,5
Sjeldenhet: Vanlig