Obsidian, sort

Obsidian, sort – Black Obsidian

Sort Obsidian er naturlig vulkansk glass dannet fra smeltet lava som kjøler veldig raskt.

Sort Obsidian er en jordingsstein som gir en umiddelbar tilkobling fra Rot Chakra dypt inn i kjernen av jorden. Sort Obsidian vil bidra til å rydde og fjerne negative energier i et hellig rom eller miljø. Den hjelper også å gi slipp på følelser som forårsaker negativ energi som sinne, sjalusi, grådighet, bitterhet, osv. Når disse energiene er fjernet, vil Sort Obsidian bidra til å holde plassen beskyttet.

Sort Obsidian brukes for healing og gir slipp på energiblokkeringer, og har en tendens til å jobbe raskt for å flytte sannheter til overflaten for å bli løst. Dette gjør at healer får en unik klarhet til å finne årsaken til problemet, slik at det kan behandles. Hvis du har en fysisk sykdom, som du mener har en følelsesmessig årsak, kan Sort Obsidian være den raskeste måten å finne årsaken, men du må være villig til å innse det og klar til å rette det opp.

Sort Obsidian kan være veldig intens og man må være klar til å konfrontere sine problemer når du arbeider med denne steinen. Healere kan bruke svart Obsidian for å hjelpe de som ikke villige til å gi slipp på fortiden.

Plasser Sort Obsidian hjemme, på kontoret, eller en hellig plass for å fjerne uønskede energier og holde området fritt for negativitet.

Fysiske spørsmål og plager: Artritt, blokkering, blodsirkulasjon, avgifte, ledd, knær, smerte, fysisk beskyttelse

Emosjonelle spørsmål og plager: Følelsesmessige blokkeringer, jording, spenning

Spirituelle spørsmål og plager: Tiltrekke positive vibrasjoner, psykisk angrep 

Norsk navn: Sort obsidian
Engelsk navn: Black Obsidian
Chakra: Rot
Stjernetegn: Skytten og skorpionen
Vibrasjon: 1
Hardhet: 5-5,5
Farge: Sort