Stibnitt

Stibnitt – Stibnite

Stibnitt hjelper med å tilpasse deg de stadige endringene som man står overfor daglig. Den lindrer frykt, vanskeligheter og kaos.

For de som er følsomme for energi generelt, kan stibnitt danne en energibarriere rundt kroppen, forbedre ditt eget energi felt og holde andre energier i sjakk.

Stibnitt kan brukes som et diagnostisk verktøy for helbredelse. Energien til stibnitt gir en dyp forståelse av den fysiske kroppen, som vil hjelpe når du skanner den interne kroppen for bestemte områder hvor sykdommen kan være til stede. Stibnitt vil også fremme rensing og frigjøre giftstoffer fra den emosjonelle kroppen.

Bruk stibnitt for å forbedre meditasjoner, på astral reiser og tillate en høyere forståelse og evne til å kommunisere med dyr, planter og mineralriket. Stibnitt kan hjelpe med helbredelsen av infeksjoner i mage, lidelser i spiserøret, og muskelspenninger.

Fysiske spørsmål og plager: Bulimi

Spirituelle spørsmål og plager: Meditativ tilstand

Geologi

Stibnitt, antimonglans, antimonitt er et mineral som krystalliserer i grå, spydlignende krystaller med rombisk symmetri. Den er en veldig viktig antimonerts som inneholder 72 % antimon og 28 % svovel (Sb2S3 ). Den finnes blandt annet i Romania, Mexico, Japan og Hunan-provinsen i Kina. Ved forvitring av stibnitt og andre antimonertser kan det dannes kermesitt, Sb2S2O (raudspydglans), eventuelt valentinitt (antimonblomst) eller senarmontitt, som begge er polymorfe former av Sb2O3.

Norsk navn: Stibnitt, Antimonglans, Anitimonitt 
Engelsk navn: Stibnite 
Chakra: Alle 
Stjernetegn: Løven 
Vibrasjon: 8 
Hardhet: 2 
Farge: Grå