Selenitt, hvit

Selenitt, hvit - White Selenite

Med disse Selenitt bitene kan du utforske fordelene med å arbeide med hellig geometri. Disse bitene konsoliderer energi og skaper et fundament for intensjon og jording.

Selenitt biter er bra for Reiki og energiarbeid. Selenitt kan gi beskyttelse fra englenes rike og også fordriver negativ energi. Bruk Selenitt i et rutenett rundt hjemmet eller i hjørnene av et rom for å skape en trygt og fredelig plass. Selenitt fjerner også energiblokker fra fysiske og eteriske kropper.

Selenitt er en krystallisert form av gips. Navnet Selenitt kommer fra det greske ordet for måne og betyr "måneglød", og disse Selenitt bitene gir glød med en skimrende, perlelignende glans. Den kraftige vibrasjonen fra Selenitt åpner krone- og de høyere chakraene og er utmerket for meditasjon eller åndelig arbeid. Selenitt beroliger og bringer dyp fred, og tilbyr tilgang til tidligere og fremtidige liv. Selenitt bringer mental klarhet, og avslører det store bildet bak problemene. En beskyttende stein, som gir gir et skjold mot ytre påvirkninger.

Selenitt sies å reversere effekten av "frie radikaler" og helbreder og reparerer på cellenivå. Assosiert med ryggrad og skjelettsystemet, Selenitt kan også brukes til å redusere problemer med kvikksølvfyllinger i tenner. Selenitt er også bra for amming. Selenitt er et myk mineral, og bør oppbevares tørt. Selenitt er en god stein for Tyren.

Fysiske spørsmål og plager: Ryggsmerterbeinepilepsihelbredelse, helse og healing, infeksjon, søvnløshetmuskelplager, skjelettPMS, psoriasissøvn,ryggradenstyrke beinsvulstersår

Emosjonelle spørsmål og plager: Kaostilgi, tilgivelseharmoniærlighet, positiv energiselvtillitstress, spenning

Spirituelle spørsmål og plager: AuraKristus bevissthettilkobling med høyere selvtillitløsne og frigjøring uønskede enheterfjerne negativitetforbedredrømmerhelbredelsehøyere rRikerhøyere selvet , bevissthetintuisjonmeditasjonmeditativ tilstandtidligere liv , synske evnerpsykisk bevistgjøringhevevibrasjonerReiki, husker tidligere livRevitaliserende Auraendrer bevissthetstimulerer drømmer, hvitt lysÅ arbeide med Engler

Norsk navn: Selenitt
Engelsk navn: Selenite
Chakra: Tredje øye
Stjernetegn: Tyren
Vibrasjon: 8
Hardhet: 2
Farge: Hvit