Merlinitt

Merlinitt - Merlinite

Merlinitt krystaller hjelper deg med å forbinde og utvikle evnen til å bruke magi. De doble fargene blander de åndelige og jordiske vibrasjonene sammen, og gir tilgang til de åndelige- og sjamanske rikene. Denne steinen støtter sjamanisk praksis og magisk rituale. Klar kvarts, labrodorite, moldavite eller månesten fungerer godt med Merlinitt for magiske formål. 

Merlinitt gir også mulighet til å kommunisere med naturens ånder - åndene som finnes i elementer som luft, vann, trær og planter, og i steinene selv. Merlinitt balanserer maskuline og feminine energier i selvet, og fordyper meditasjon. Merlinitt er en stein som anses å være utmerket for å se klart. Den brukes i mystikkens verden, og gjerne i forbindelse med astralreiser, eller ute av kroppen opplevelser. Merlinitt brukes i følelsesmessig krystallhealing for å gjenkjenne mønstre og avdekke skjulte motivasjoner. Dette kan hjelpe en til å rette opp følelser og atferd som ikke er nyttig for dette livet. Merlinitt letter lesing av Akasha biblioteket, som fremkaller reise i fortid eller fremtidige liv for å få innblikk i hvordan man skal leve livet i fremtiden. Merlinitt kan brukes til fortidens helbredelse og bringe harmoni inn i dagens liv. 

Den balanserer yin-yang og maskulin og feminin energi, bevissthet og ubevissthet, og kjærlig oppførsel. Merlinitt kan bringe magi inn i livet ditt. Fysisk brukes Merlinitt i krystallhealing  til mange lungesykdommer, inkludert lungebetennelse, rydding av lungene, lungeveggene, samt hudbetennelser, karbohydratkonvertering, insulinregulering og diabetes. Merlinitt. Merlinitt er assosiert med den tredje øye chakra og forbinder energiene mellom det tredje øyet, krone og rot chakra.

Norsk navn: Merlinitt, Mystic Merlinitt, Indigo Gabbro, Psilomelane
Engelsk navn: Merlinite, Mystic Merlinite, Indigo Gabbro, Psilomelane
Chakra: Tredje øye, rot, solar plexus, krone
Stjernetegn: Skytten
Vibrasjon: 3
Hardhet: 5-6
Farge: Sort, grå, sølv, blå
Kjemisk formel: Ba(Mn2+)(Mn4+)8O16(OH)4 eller (Ba,H2O)2Mn5O10
Strunz klassifisering: 
Kategori: Oksider
Krystallsystem: Monoklin
Spesifikk vekt: 3,7-4,7
Sjeldenhet: Vanlig