Agat, mocha

Agat, mocha – Mocha Agate

Mønstre og kontrasten i gjennomgående svarte, brune og hvite farger gjør dette til en flott stein til bruk ved healing, og er også attraktiv nok for en steinsamling. 
Mocha Agat blir ofte kalt Zebra Agat, eller Brun Zebra Agat. Mocha Agat er vanligvis hvit med sorte striper, som en sebra, men den kommer også i fargevariasjoner som grønn, rød og brun med hvite striper. Mocha Agat holder energien i balanse, og samler energiene i det maskuline og feminine, Yin og Yang. Den balanserer også chakraene, og de fysiske, intellektuelle, emosjonelle og eteriske kropper. Mocha Agat er en anti-apati stein. Den tillater deg å være optimistisk, til tross for livets påkjenninger og gir deg mer initiativ til å takle disse problemene. Den vil oppmuntre deg til å våge å drømme og gjøre disse drømmene til virkelighet. Mocha Agat er også en jordings stein, slik at du kan stille inn på Moder Jord og finne glede i dine omgivelser.

Fysisk, hjelper den på nyre- og blæreproblemer, forbedrer hud, bein og tenner og lindrer muskelspasmer. Mocha Agat er en veldig beroligende stein og stimulerer Rot Chakra. Den er en fantastisk jording stein og kan hjelpe å trekke ens spredte energier til arbeid der de trengs mest. Holder du en Mocha Agat, kan den hjelpe til med å løse vanskelige situasjoner.

Fysiske spørsmål og plager: Beingalleblære, nyrermuskelspasmer, fråtserihud, urin, vitaminopptak

Emosjonelle spørsmål og plager: Trøstjording, stress, spenning

Norsk navn: Mocha agat, Brun zebra agat
Engelsk navn: Mocha agate, Zebra agate
Chakra: Rot
Stjernetegn: Vekten, Jomfruen
Vibrasjon: 11
Hardhet: 7
Farge: Svart, brun, rød, hvit