Septarian Dragon Egg

Septarian Dragon Egg

Septarian Dragon Egg er unike i da de ble dannet som følge av vulkanutbrudd og ved Dødehavet. Sedimentene ble kjemisk bundet sammen med leire. Septarianbestår av Kalsitt, som utgjør det gule sentret og Aragonitt som gir de brune linjeene. Den ytre grå fargen er kalkstein.

Navnet Septarian kommer fra det latinske ordet "septum" som betyr syv. Ettersom kulene tørket inn, krympet de og fikk ofte et karakteristisk mønster av syv punkter i alle retninger.

Septarian (også kalt Dragon Stone) er en fantastisk stein å bære eller ha på seg hvis du snakker i offentligheten, noe som det gir deg selvtillit og gjør at du lettere kan få publikums oppmerksomhet. Septarian er en jordingsstein som vil bedre din toleranse og tålmodighet, samt følelsesmessig fleksibilitet. Den kan måle den underliggende årsaken til en sykdom når det mediteres med denne, og det fokuseres på at kroppen skal helbrede seg selv. Septarian kan absorbere energi i løpet av en tidsperiode, og kan overføre den energien til et ønsket mål.

Fysiske spørsmål og plager: Anemi, blåmerkerleddmuskel- og skjelettlidelsermørkreddmareritt, svakhet

Emosjonell spørsmål og plager: Sentrering, krise, tålmodighet, offentlige talerselvtillitselvfølelsetoleranse

Spirituelle spørsmål og plager: Absorberer energihelbrede jordenjording

Norsk navn: Septarian, Dragon Egg
Engelsk navn: Septarian, Dragon Egg, Dragon Stone
Chakra: Rot
Stjernetegn: Tyren
Vibrasjon: 66
Hardhet: 3,5-4
Farge: Svart, Brun, Grå, Gul