Seraphinitt

Seraphinitt - Seraphinite

Seraphinitt også kalt Serafina er oppkalt etter sin tilkobling til englenes kor, og tilbyr åndelige energier til alle som bruker denne krystallen. Seraphinitt er en stein av lysenergi, trekker høyere vibrasjoner inn i de subtile kropper, noe som gjør den til en viktig stein for de som arbeider med oppstigningsprosessen. Seraphinitt kan forbedre hver av chakraene med guddommelige energier. Seraphinitt kan være oppløftende for dem som opplever en reaksjonær depresjon. Arbeide med Seraphinitt under meditasjon kan hjelpe dem som mangler vilje for å oppdage sin plass i universet.

Seraphinitt er også kjent for å koble med det Deviske riket og har en tendens til å ha en sterkere effekt når den brukes i naturen. Seraphinitt fjerner blokkeringer i chakraene og forbedrer auraen, og den kan ha positive effekter for både brukeren og personer i nærheten. Seraphinitt er også en flott krystall å ha i hjemmet, kontoret, eller i bilen, hvor den kan avgi sine beskyttende, engleaktige energier til miljøet. Seraphinitt kan brukes av erfarne, åndelige utøvere for å heve Kundalini energiene opp langs ryggsøylen.

Seraphinitt er kjent som en ypperlig healing krystall, som tilbyr balanse og styrke der disse kvalitetene mangler. Mange krystall healere elsker Seraphinitt for sin evne til å bringe lys-energi inn i DNA, for akselerert helbredelse. Dens evne til å fokusere på hjerte- og krone chakra legger til sine helbredende virkninger i disse delene av kroppen.

Fysisk kan Seraphinitt hjelpe med levering og assimilering av vitaminer og mineraler i de ulike organene i kroppen. Seraphinit kan også forbedre vekttap og detoxing. Bruk Seraphinitt for å holde en jevn kroppstemperatur, eller for å bekjempe en infeksjon.

Fysiske spørsmål og plager: Kreft, fornyelse av celler, frysninger, avgifting av kroppen, infeksjon, vitamin opptak, vekt tap

Emosjonelle spørsmål og plager: 
Glede

Spirituelle spørsmål og plager: 
Kommunikasjon med engler, aura renser, kommunisere med englenes riker, tilkobling med englenes riker, utvidete bevisstheten, heve vibrasjoner, arbeide med engler, arbeide med erkeenglene

Norsk navn: Seraphinitt
Engelsk navn: Seraphinite, Serafina
Chakra: Hjerte
Stjernetegn: Skytten
Vibrasjon: 5
Hardhet: 2-2,5
Farge: Grønn, hvit, grå
Kjemisk formel:MgAlFeLiMnNi4-6 (SiAlBFe) 4O1O(OHO)8
Strunz klassifisering: 
Kategori: Silikat
Krystallsystem: Monoklin
Spesifikk vekt: 2,6-3,02
Sjeldenhet: Mindre vanlig