Agat, vann

Agat, vann – Agat Aquatic

Utskriftsvennlig versjon pdf

Disse krystallene forbedrer empati og er utmerket for manifestasjon. Den støtter rensing, beskyttelse, og forsterker dine psykiske evner og intuisjon. Vann agat aktivere det tredje øye. Den styrker healing arbeid, sjamanistiske arbeid, og meditasjon. En Vann Agat er en fremragende krystall for å støtte prosessen med transformasjon.

Agat balanserer yin/yang energi, og tilbyr mot, beskyttelse, healing, og er beroligende. Øker kreativiteten og styrker intellektet. Renser og stabiliserer auraen ved å fjerne negativ energi.

Agat kommer i mange forskjellige farger, og fordi dens sammensetting er så variabel, har de forskjellige typene fått mange forskjellige beskrivende navn. Mange typer av organisk materiale er blitt fossilt av Agat, hvor det organiske materialet har blitt erstattet langsomt over en lang tidsperiode, slik at den opprinnelige struktur er beholdt. Fossilt eller forsteinet tre er en attraktiv form av Agat. De fleste Agater er naturlig farget, mens andre er oppvarmet eller permanent farget for dekorativ effekt.

Denne steinen er spesielt generert i eruptive bergarter eller i ur-lava soner og er ofte funnet i form av avrundede knuter eller geodes. Når steinen splittes eller skives, vil de ofte vise sine bånd og farger til fulle, noen ganger med oppsiktsvekkende effekt. I noen geoder er det et sentralt hulrom, i andre er midten hul.

Fysiske spørsmål og plager: Healing, rensing, beskyttelse, mot, styrke, beroligende, hjerte

Emosjonelle spørsmål og plager: Empati, manifestasjon Spirituelle spørsmål og plager: Sjamanisme, meditasjon, transformasjon, balansere Yin/Yang, renser og stabiliserer aura

Norsk navn: Vann agat
Engelsk navn: Aquatic Agate, Enhydro Agate
Chakra: Tredje øye, hjerte
Stjernetegn: Tvillingene
Hardhet: 6-7
Farge: Brun, Oransje, Rød, Hvit, Svart, Blå
Kjemisk formel: SiO2
Strunz klassifisering: 04.DA.05
Kategori: Silikater
Krystallsystem: Trigonal
Spesifikk vekt: 2,60-2,65
Sjeldenhet: Vanlig