Tektitt (Meteoritt)

Tektitt (Meteoritt) - Tektite (Meteoride)

Tektitt er kjent for å heve ens vibrasjoner og styrke auraen, noe som gjør den til en fantastisk stein for de som arbeider med å forandre seg selv og sin livsstil. Man kan arbeide med Tektitt under meditasjon for å utvide bevisstheten utover dagens begrensninger, og gi dypere innsikt i nåværende situasjoner eller problemer.

De som har problemer med negative ting, kan bruke Tektitt under puten for fjerne disse. Regelmessig arbeid med Tektitt kan aktivere og forbedre psykiske evner, den antas å oppmuntre til telepati, og kan hjelpe med å forstå drømmer og astralreiser. Tektitt kan noen ganger øke hyppigheten av synkroniteter, noe som gjør den nyttig for manifestasjonsprogrammer. De som konsekvent bærer Tektitt under sitt åndelige arbeid, kan begynne å oppleve en tynning av sløret mellom dimensjonene.

Tektitt tilbyr noen helbredende energier for å hjelpe med økningen av menneskers vibrasjoner. De som opplever blokkeringer i de nedre chakraene, vil ha nytte av Tektittens evne til å rense dem, selv om det ikke er en jordingsstein. Tektitt kan skape en kraftig, energisk kobling mellom de laveste og høyeste chakraene, for å lette den frie strømmen av energi gjennom de subtile kroppene. Arbeid med Tektitt kan forbedre evnen til å skille mellom sannhet og løgn man møter i dagliglivet.

Fysisk bidrar Tektitt til å forbedre og hele sykdom og skader. Plassert på Tredje øye chakra, kan Tektitt forbedre integrasjonen av høyere energier mottatt fra den andre siden. Tektittens unike energier er umiddelbart synlige for de som er følsomme for krystallenes energier. Tektitt betraktes ofte som lykke i mange kulturer.

For tiden er det noe kontrovert rundt Tektittenes opprinnelse. Noen arkeologer foreslår at disse glassagtige krystallene ble dannet av en slags atomeksplosjon. Andre føler at Tektitt er et naturlig glass dannet av en meteorittpåvirkning som smelter den lokale steinen. Det er mange teorier om hvordan dette kunne ha skjedd og er gjenstand for fortsatte debatter.

De flestes oppfatning er immidlertid at Tektitt er naturlige glassgjenstander, som er dannet ved av store asteroider eller kometer har kræsjet med jorden. Energi fra virkningen smelter jordisk stein og kraften av sammenstøtet slynger steinene ut i de øvre delene av atmosfæren. Noen få minutter senere vil tektitt regne ned på jorden.

Fysiske spørsmål og plager: ADHD, spiseforstyrrelser, tannkjøttproblemer, hodepine, brokk, høyt blodtrykk

Følelsesmessige spørsmål og plager: Beskyttelse

Spirituelle spørsmål og plager: Astral reiser, kontakt med utenomjordiske, klare og tydelige drømmer, psykiske evner, øker vibrasjon, huske tidligere liv, telepati

Norsk navn: Tektitt (Meteoritt)
Engelsk navn: Tektite (Meteorite)
Chakra: Krone
Stjernetegn: Væren, krepsen, skytten
Vibrasjon: 9
Hardhet: 5-6
Farge: Sort, klar, grønn, sølv
Kjemisk formel: SiO2 med inneslutninger
Strunz klassifisering: 05.DA50
Kategori: Mineraloid
Krystallsystem: Amorf
Sjeldenhet: Vanlig