Adamitt

Adamitt – Adamite

Nøkkelord: Hjertets lyst, oppfyllelse, utstråling 

Adamitt muliggjør sammenhengen mellom viljen til solar plexus chakra og hjertets ønsker. Du kan jobbe med den for å muliggjøre en fruktbar oppfyllelse av hjertets ønsker. Den er utmerket for folk som har fått veiledning og som er klare til å iverksette tiltak mot manifesting av mål og drømmer. 

Adamitt antas å være en krystall av indre styrke, mot, åndelig kommunikasjon og styrking av psykiske barrierer. Den antas å være nyttig for lidelser i lungene, hjertet og halsen og følelsesmessige lidelser. 

Adamitt er en fantastisk krystall for å koble til følelser med hjertet. Den gir oss mulighet til å identifisere og håndtere emosjonelle problemer, spesielt de som påvirker våre reaksjoner på en gitt omstendighet. Adamitt gir klarhet og styrke som disse problemene står overfor. Når du holder Adamitt, kan det være en følelse av varme og sikkerhet. Adamitt skaper tankegang i hjernen og oppfordrer deg til å utforske nye muligheter, spesielt forretningsmessige. De som er trukket til vann vil også bli trukket til Adamitt, da den er så beroligende og avkjølende som en ferskvannsstrøm. 

Forsiktig: Adamite inneholder Arsenic (Arsonate); vask hendene grundig etter håndtering. 

Fysiske problemer og plager: Kronisk tretthet, endokrine system, kjertler, hjerte, lunger, menstruasjon, PMS, sesongmessig påvirkningssykdom, sesongbasert depresjon, hals

Følelsesmessige problemer og plager: 
Beroligende, klarhet, kommunikasjon, tillit, mot, kreativitet, likevekt, uttrykk, fokus, vekst, inspirasjon, samspill, glede, styrke
 
Spirituelle problemer og plager: 
Psykiske evner, psykisk kommunikasjon 

Norsk navn: Adamitt
Engelsk navn: Adamite
Chakra: Solar Plexus
Stjernetegn: Krepsen
Element: Ild, luft
Vibrasjon: 8
Hardhet: 3,5
Farge: Grønn, gul
Kjemisk formel: Zn2AsO4OH
Strunz klassifisering: 08.BB.30
Kategori: Arsenatmineral
Krystallsystem: Ortorombisk
Spesifikk vekt: 4,32-4,48
Sjeldenhet: Sjelden