Kalsitt, honning

Kalsitt, honning - Honey Calcite (Amber Calcite)

Honningkalsitt forsterker forsiktig energi og psykiske evner via tredje øye- og krone chakra. Denne prosessen kan hjelpe en til å frigjøre følelser av depresjon og koble til den guddommelige perfeksjon som er iboende i universet. Ved å koble disse chakraene gjennom krone chakra og flytte energien ned til rot chakra, kan Honningkalsitt trekke ned guddommelige energier gjennom kroppen, og hjelpe en til å slappe av i livet og skape en tilstand av tillatelse.

Honningkalsitt letter utfordringene som noen ganger kommer med forandring og skaper balanse mellom hara- og solar plexus chakra. Når du fokuserer på solar plexus chakraen, kan Honningkalsitt øke viljen, noe som gir ekstra motivasjon når det er nødvendig for langsiktige prosjekterl. Honningkalsitt har en mild og kjærlig vibrasjon som kan berolige det over-engstelige sinnet for å hjelpe med meditasjon og søvn. Meditere med Honningkalsitt kan hjelpe de som jobber med å forandre faste tankemønstre.

Fysisk støtter Honningkalsitt et sunt immunsystem, som kan bidra til å motvirke effekter av immune virus eller immunforsvarende medisiner.

Fysiske problemer og Plager: Blære, blodsukker, utmattelse, kvinnelige rkjønnsorgan, nyrer, overgangsalder, eggstokker, livmor

Følelsesmessige: Håndtere endring, motivasjon

Spirituelle problemer og Plager: Astralreiser, balanse, bevissthet, forbedrer psykisk evne, høyere bevissthet, høyere selvtillit

Norsk navn: Honning kalsitt
Engelsk navn: Honey Calcite, Amber Calcite 
Chakra: Krone
Stjernetegn: Krepsen, Løven, Fiskene
Vibrasjon: 3 og 11 
Hardhet: 2,5-3 
Farge: Gyllen, honning, gul 
Kjemisk formel: CaCO3 
Strunz klassifisering: 05.AB.05 
Kategori: Karbonatmineraler 
Krystallsystem: Trigonal 
Spesifikk vekt: 2,71 
Sjeldenhet: Vanlig