Ammonitter

Ammonitten er en veldig kraftig jordhelbredende fossil. Dens spiralform symboliserer kontinuerlig forandring og evolusjon. Ammonittene har absorbert kosmisk energi over lang tid og bidrar til å stimulere livskraften (Chi). Ammonittene brukes ofte til å aktivere Kundalini og livsstilenergier. Ammonitten er også ofte anbefalt å bruke i hjemmet for å tiltrekke seg helse, velstand og suksess.

Ammonitten trekker ut alle negative energier. Tenk på ammonittiske spiraler som et filter som renser bort energier som ikke lenger er nødvendig, flytter dem gjennom spiralene og frigjør dem som friske, positive og kjærlige livskraftenergier.

Fysisk kan ammonittene bidra til å øke utholdenhet og vitalitet. Bruk Ammonitter når du arbeider med problemer som blodtrykk eller problemer med ørene, lungene og degenerative lidelser. Ammonittene vil også bidra til å løfte byrden som noen ganger føles under depresjon.

"Ammolitter" er Ammonitte fossiler funnet i Madagaskar og Alberta (Canada) som viser irisering ved kompresjon og mineralisering av Ammonitt fossiler. Disse iriserende Ammonittene er ofte av perlekvalitet når de blir polert.

Fysiske problemer og plager: Blodtrykk, fødsel, degenerative lidelser, ører, lunger, utholdenhet, vitalitet

Følelsesmessige problemer og plager: Overflod, lettere depresjon, fjerner negativitet, suksess

Spirituelle problemer og plager: Gammel visdom

Norsk navn: Ammonitt
Engelsk navn: Ammonite
Chakra: Tredje øye
Stjernetegn: Vannmannen, Krepsen
Vibrasjon: 9
Hardhet: 3,5-4
Farge: Brun, grå
Kjemisk formel: CaCO3
Mineralklasse: Organisk
Sjeldenhet: Ganske vanlig