Selenitt, oransje

Selenitt, oransje - Orange Selenite

Oransje Selenitt er en variant av Selenitt, og har samme egenskaper som Hvit Selenitt. Fargen varierer fra lys oransje til oransje-brun. Den har vanligvis en glans som er glassaktig.

Bruk Oransje Selenitt for å fjerne elektromagnetisk støy i og rundt hjemmet ditt. Det fungerer godt å koble oss til jord- og månenergier og renser hara chakraen. Når du trenger et løft på selvtillit, nå en større følelse av velvære, eller en dose kreativitet, er Oransje Selenitt er godt hjelpemiddel. Det er en flott krystall for å holde moralen oppe på arbeidsplassen eller hjemme. Oransje Selenitt hjelper også en til å føle deg trygge, spesielt om natten.

Fysisk kan Orange Selenitt være nyttig for fleksibilitet, epilepsi, kvalme, nyre- eller gallestein, og væsketap.

Selenitt brukes til lykke og beskyttelse. Selenittens kraftige vibrasjon kan klarne, åpne og aktivere kronen og de høyere chakraene og er utmerket for alle typer åndelig arbeid. Selenitt kan også brukes til å styrke minnet.

Som en beskyttende stein, skildrer Selenitt en person eller rom fra påvirkninger utenfra. Selenitt kan fremkalle beskyttelse fra englenes riker og fjerner negativ energi. Selenittens kraftige energier hjelper deg med å forbinde deg med dine guider, verger, Kristus bevissthet og ditt høyere selv. Selenitt kan holdes eller plasseres rundt en person for å lette en slik tilkobling.

Selenitt beroliger, noe som gir en dyp fred og følelse av ro. Bruk Selenitt i et rutenett rundt ditt hjem eller i hjørnene på et rom for å skape et trygt og fredelig rom. Selenitt bringer mental klarhet, fjerner forvirring og avslører det større bildet bak et hvilket som helst problem.

Selenitt fjerner fysisk blokkeringer fra fysiske og eteriske legemer. Det kan reversere effekten av "frie radikaler" for å helbrede og reparere. Selenitt er forbundet med ryggraden og skjelettsystemet. Selenitt kan brukes til å redusere problemer med kvikksølvfyllinger i tenner. Selenitt er også bra ved amming.

MERK: Selenitt er et mykt mineral og bør holdes tørt.

Fysiske spørsmål og plager: Epilepsi, fruktbarhet, væsketap, hormonregulering, nyrestein, kvalme

Emosjonelle spørsmål og plager: Kreativitet, selvværd, villighet

Spirituelle spørsmål og plager: Kontakt med engler, helbrede moder jord

Norsk navn: Selenitt, oransje
Engelsk navn: Selenite, Orange
Chakra: Hara
Stjernetegn: Tyren
Vibrasjon: 5
Hardhet: 2
Farge: Oransje
Kjemisk formel: CaSO4·2H2O
Strunz klasifisering: 07.CD.40
Kategori: Hydralisterte sulfater
Krystallsystem: Monoklin
Spesifikk vekt: 2,9
Sjeldenhet: Ganske vanlig