Hematitt

Hematitt - Hematite

Hematitt bidrar til å absorbere negativ energi og roer deg i tider med stress eller bekymring. Hematitt er en veldig beskyttende stein, og er flott å ha med seg for å holde hode kaldt i mange situasjoner. Hematitt kan øke tilliten, og er også bra for å jobbe med rot-chakra.

Hematitt kan hjelpe en til å finne sine egne gaver og til å slippe selvpålagte begrensninger. Hematitt kan hjelpe med oppstigningsprosessen, ved å legge til rette for integrering av høyere åndelige krefter inn i vår fysiske 3-D eksistens.

Hematitt brukes også for å beskytte mot geopatisk stress og elektromagnetisme, og sies å være nyttig for leveren og blodet.

Ha med deg en Hematitt når behov for balanse og likevekt føles sterkt, eller når du har problemer med å fokusere på energier. Hematitt sies også å være nyttig i juridiske situasjoner, og er tenkt å styrke ens selvtillit.

Forsiktig: Naturlig hematitt kan inneholde en meget svak magnetisk ladning. Vennligst sjekk med legen din før du arbeider med denne krystallen hvis man bruker en pacemaker. Elementer som markedsføres som "Magnetic Hematitt" er faktisk ikke Hematitt i det hele tatt, og bør unngås av de som har en pacemaker.

Fysiske spørsmål og plager: Avhengighet, anemi, ryggsmerter, rensing av blodet, blodpropp, avgifte blod, benbrudd, sirkulasjonsproblemer, konsentrasjon, avgiftende fokus, brudd, høyt blodtrykk, betennelser, søvnløshet, nyrer, leggkramper, benkramper, menstruasjon, multippel sklerose, nervøse lidelser, neseblod, fysisk smerte, fysisk styrke, røykeslutt, regenerering, tobakk avhengighet, svakhet, Yang energi

Emosjonelle spørsmål og plager: Anger, balanse, følelsesmessig smerte, negativitet, selvtillit, selvfølelse

Spirituelle spørsmål og plager: Bevissthet, balanse, jording, harmoni, beskyttelse

Norsk navn: Hematitt 
Engelsk navn:
Hematite Chakra: Rot 
Stjernetegn: Vannmannen, Væren 
Vibrasjon: 9
Hardhet: 5-6 Farge: Sort, Grå, Rød