Quantum Quattro

Quantum Quattro

Quantum Quattro™ er en mineralsk kombinasjon av kongeblå Shattuckitt; blå Krysokoll, grønn Dioptase, i honningfarget Røykkvarts med pastellgrønn Malakitt.

Quantum Quattro™ er en immun systembygger som kan arbeide innenfor DNA-strukturen og cellenivået for å polarisere og magnetisk åpne portene til Guds direkte helbredende lys. Den er effektivt for å helbrede traumer som er låst i det følelsesmessige energifeltet og kroppens celler, og forårsaker smerte i begge områder.

Quantum Quattro™ kan og vil justere alle energikropper, alle chakraer - både på kroppen og over og under den, hvis den brukes med oppriktig bønn og fredelig meditasjon. Brukes den i forbindelse med solens stråler fra kl 12:00 til klokken 14:00, vil det gi størst fysisk helbredelse. Brukt fra 3:00 til kl. 5:00 vil den gi den største følelseshealingen, spesielt på full, ny og måneløs netter. Plassering av Quantum Quattro på tredje øye vil gi mental klarhet og åndelig innsikt i englenes og jordiske riker, på en personlig innsiktsfull måte.

Individuelle egenskaper til Krysocoll, Dioptase, Shattuckitt og Røykkvarts vil også gjelde.

Norsk navn: Quantum Quattro
Engelsk navn: Quantum Quattro
Chakra: Alle