Prasiolitt

Prasiolitt - Prasiolite

Prasiolitt (også kalt Vermarine, Brent Ametyst eller Grønn Amethyst) bidrar til å energisk knytte de fysiske aspektene av den mennskelige kroppen med de åndelige aspekter av ditt høyere selv. Prasiolitt bringer høyere vibrasjon av kjærlighet direkte inn i hjerte.

Prasiolitt bidrar til å lette ubehag for de som finner det vanskelig å uttrykke følelser. Den er en påminnelse om at alle er en del og pakke av det guddommelige. De som har spørsmål om egenverd eller mangler selvtillit vil forstå atå arbeide med Prasiolitt bidrar til å skape en dyp forståelse og aksept av selvtillit.

Prasiolitt er en utmerket stein til bruk når du kobler den høyere energikilde til jordingsenergien. Dette gir en kraftig healing energi som flyter fra hjertet til jorden, dette vil hjelpe med å fjerne negativ energi og fylle rommet med kapasitet for ny vekst. Healere som jobber med krystaller finner også at Prasiolitt vil fungere på en lignende måte.

Prasiolitt kalles "Grønn Ametyst", men det er viktig å merke seg at nesten alle de grønne ametystkrystaller som du ser på markedet har fått sin farge fra oppvarming i laboratorier. 

Fysiske spørsmål og plager: Skrubbsår, anoreksi, bulimi, brannsår, spiseforstyrrelser, hormonsystemet, fruktbarhet, immunsystemet, hudlidelser, vektreduksjon

Følelsesmessige spørsmål og plager: Selvaksept, selvtillit

Spirituelle spørsmål og plager: Balanserer følelser, høyere selv

Norsk navn: Prasiolitt, Grønn Ametyst, Brent Ametyst
Engelsk navn: Prasiolite, Green Amethyst, Vermarine
Chakra: Hjerte
Stjernetegn: Stenbukken, Skorpionen
Vibrasjon: 4 og 7
Hardhet: 7
Farge: Grønn
Kjemisk formel: SiO2 + Fe + Mg
Strunz klassifisering: 
Kategori: Oksider
Krystallsystem: Trigonal 
Spesifikk vekt: 2.65
Oppløslighet: 
Sjeldenhet: Vanlig