Titanitt, gul

Titanitt, gul (Sfene) - Yellow Titanite

Gul Titanitt, også er kjent som Sfene, kan bokstavelig talt hjelpe hagen din å vokse! Plasser et rutenett av Gul Titanitt krystaller i grønnsakshagen , urtehage eller blomsterbedet. Gul Titanitt stimulerer vekst på en ny måte.

Gul Titanitt bidrar til å roe følelser og berolige hjertet. Den justerer de åndelige , emosjonelle, eteriske og mentale kropper, stimulerer healing og bedrer helsen.

Gul Titanitt er ofte brukt for å fremme kontakt med himmellegemene i dette universet, og arbeider med prinsippene i form av skiftende og forbedre kommunikasjon med alle dyr.

Fysisk kan Gul Titanitt brukes til å behandle muskelspenninger , redusere feber, betennelser, og balansere blodceller (både røde og hvite). Bruk Gul Titanitt som en eliksir for å berolige huden. Gul Titanitt kan også være svært nyttig for tenner og mot tannkjøtt problemer.

Fysiske spørsmål og plager: Mental klarhet, osteoporose

Emosjonelle spørsmål og plager: Komfort, trøst

Spirituelle spørsmål og plager: Justering


Geologi

Titanitt er et mineral, opprinnelig kalt sfen etter det greske ordet sphenos (σφηνώ) som betyr kile. Det er et kalsium-titansilikat, CaTiSiO5. Urenheter av jern og aluminium er vanlig, samt cerium og yttrium, mens calcium kan være delvis erstattet av thorium. På Kola brytes titanmalm, som er titanitt sammen med apatitt. Keilhauitt, også kjent som yttrotitanitt er en variant man finner på granittpegmatitt, først beskrevet av Balthazar Mathias Keilhaufra et funn på en pegmatitt i Arendal 1844.


Norsk navn: Gul Titanitt. Gul Sfene
Engelsk navn: Yellow Titanite, Yellow Sphene
Chakra: Hjerte
Stjernetegn: Skytten
Vibrasjon: 4 og 8
Hardhet: 5-5,5
Farge: Gul
Kjemisk formel: CaTiSiO5
Strunz klassifisering: 9.AG.15
Kategori: Nesosilikater
Krystallsystem: Monoklin
Spesifikk vekt: 3,48-3,60
Sjeldenhet: Vanlig