Hackmanitt

Hackmanitt - Hackmanite

Hackmanitt er en svovelrik variant av Sodalitt, og er rosa til lavendel i fargen. Hackmanitt er helt utrolige da de vil fluorisere til oransje, lilla, blått eller rødt når de utsettes for UV-lys. Hackmanitt har også en unik egenskap kalt Tenebrescence hvor fargen vil bli mer mettet når de utsettes for UV-lys, men etter hvert svekkes.

Hackmanitt har en ekstremt fin vibrasjon samtidig som den er godt koblet til Jorden. Det hjelper å kombinere høyere intuisjon med tanke og logikk. Hackmanitt er en fantastisk krystall å bruke når du ønsker å oppnå en dyp, åndelig meditativ tilstand. Den letter følelser av glede, frihet og lykke.

Hackmanitt bidrar til å omfavne deg selv, styrke selvfølelse og følelse av egenverdi. Bruk Hackmanitt når du arbeider med spørsmål om tillit, være seg egens tillit, eller andres tillit. Hackmanitt er en sterk støttende krystall. Dens leksjonen er å være tro mot deg selv, så du kan stå opp for det du tror på uten frykt, skyld eller kritikk.

Mentalt kan Hackmanitt rydde opp i gamle tankesett fra fortiden og i stedet skape en åpning av sinnet, slik at det oppstår et uendelig antall nye og spennende muligheter. Hackmanitt kan arbeide i ethvert område for å fjerne og rengjøre elektromagnetisk forurensning.

Hackmanitt er et fantastisk healing verktøy. Fysisk kan det kan hjelpe mot ubalanse, stoffskiftet, styrke immunforsvaret og lette søvnløshet.

Fysiske problemer og Plager: Helbredende, immunsystem, stoffskifte

Følelsesmessige Skyldfølelse, selvtillit, tillit

Spirituelle problemer og Plager: Intuisjon, glede, meditasjon

Norsk navn: Hackmanitt
Engelsk navn: Hackmanite
Chakra: Hjerte
Stjernetegn: Skytten
Vibrasjon: 9
Hardhet: 5,5-6
Farge: Rosa, lavendel, lilla, blå