Hiddenitt

Hiddenitt (Grønn Spodumen, Grønn Kunzitt) - Hiddenite

Hiddenitt er medlem av spodumen-gruppen. Krystallene som dannes som rosa eller lilla kalles Kunzitt, de som er grønne eller gule kalles Hiddenitt, og de som dannes som hvite eller klare krystaller kalles Spodumen.

Hiddenitt er verdsatt for sin unike arbeid med hjerte chakra og har en fantastisk egenskap av å formidle forståelse av ubetinget kjærlighet til eieren. Har du en Hiddenitt nær hjertet kan den frigjøre blokkeringer fra hjerte chakra, og dermed gi opphav til et overbevisende ønske om å elske bare for moro skyld, uten behov for makt eller kontroll.

Meditere med Hiddenitt kan hjelpe en til å oppnå tilstander av universell kjærlighet og gi disse erfaringene videre til andre, uten forventninger. Meditasjon med denne steinen kan også bidra til å gjøre eller utdype en forbindelse av kjærlighet med vår kjære Moder Jord.

Arbeide med Hiddenitt kan bidra til å minne oss om vår medfødte forbindelse til det guddommelige, og i sin tur utløse følelser av håp og takknemlighet for alt som er.

Hiddenitt er en fantastisk healing krystall, som forsiktig arbeider med fysiske og følelsesmessige problemer, inkludert sorg, og åpner for en fornyelse av kropp og sinn. Den altomfattende helbredende natur Hiddenitt bistår i å skyve ut negative energier og erstatte det med guddommelig kjærlighet.

Fysiske spørsmål og plager: Bipolar lidelse, sirkulasjonssystemet, depresjon, ører, epilepsi, galleblæren, geopatisk stress, hjerte, immunsystem, leddsmerter, mental klarhet, nervesmerter, psykiske lidelser

Emosjonelle spørsmål og plager: Aksept, avhengighet, angst, vurdering, medfølelse, kreativitet, takknemlighet, sorg, håp, ydmykhet, inspirasjon, glede, kjærlighet, selvutfoldelse, toleranse, uverdighet

Spirituelle spørsmål og plager: Moder Jord, ubetinget kjærlighet


Norsk navn: Hiddenitt, Grønn Kunzitt, Spodumen
Engelsk navn: Hiddenite
Chakra: Hjerte
Stjernetegn: Løven, skorpionen, tyren
Vibrasjon: 7
Hardhet: 6,5-7
Farge: Grønn
Kjemisk formel: LiAl(SiO3)2 + krom
Strunz klassifisering: 09.AD.25
Kategori: Silikatmineral
Krystallsystem: Monoklin
Spesifikk vekt: 3,03-3,23
Sjeldenhet: Mindre vanlig