Onyx, grønn

Onyx, grønn – Green Onyx

Fra forhistorisk tid har Grønn Onyx blitt brukt i smykker på grunn av dens vakre utseende. Denne steinen har en stor innvirkning på åpning av chakraer. Denne gamle steinen spiller en viktig rolle i tradisjonelle kultur- og religionsaktiviteter. Noen tror at Onyx har en spesiell kraft, men den deler også en storslått skjønnhet. Den var veldig populært blandt romerne og grekerne.

Grønn Onyx er en flott stein som bidrar til å kvitte seg med all negativ energi. Den hjelper deg å bevege deg fremover fra all slags sorg og depresjon. Den forbedrer selvtilliten din. Grønn Onyx brukes populært til å forbedre øye, hår, negler og nyrer. Men, den viktigste egenskapen til Grønn Onyx, er at den har muligheten til å åpne chakraene.

Betydningen av Grønn Onyx er generell fysisk helbredelse. Grønn Onyx er forbundet med hjerte chakra og planeten Merkur. Den bidrar til å forbedre taler og kommunikasjon, kreativitet og oppfordrer deg til å uttrykke dine følelser og tanker. Denne steinen skaper en bro mellom de tre øverste chakraene og de tre nedre chakraene.

Grønne Onyx er symbolet på ro og renhet. Denne grønne beroligende steinen har kraft til å lindre deg fra alle bekymringer, spenning, stress og frykt. Den antas å gi en positiv følelse, sterk mental støtte og bidrar til å ta klare beslutninger. Denne beroligende steinen er relatert til kjærlighet, hengivenhet og vennskap, og forbedrer også nærhet sensualitet og seksualitet.

Fysiske spørsmål og plager: Øye, hår, negler, nyrer, spenning, stress, frykt, bekymringer

Emosjonelle spørsmål og plager: Possitivitet, støttende, kjærlighet, hengivenhet, vennskap

Spirituelle spørsmål og plager: Renser og åpner chakraene

Norsk navn: Grønn Onyx
Engelsk navn: Green Onyx
Chakra: Hjerte
Stjernetegn: Tvillingene, Jomfruen
Hardhet: 6,6-7
Farge: Grønn
Kjemisk formel: SiO2
Kategori: Silikater
Krystallsystem: Hexagonal
Spesifikk vekt: 2,55-2,70
Sjeldenhet: Vanlig