Selenitt, rød

Selenitt, rød - Red Selenite

Rød Selenitt blir noen ganger referert til som "Red Satin Spar". Rød Selenitt er et utmerket mineral som brukes til beskyttelse av stråling, spesielt fra strømnettet. Den fungerer bra sammen med alle krystaller og har en kvinnelig polaritet. Rød Selenitt varierer i farge fra fersken til dyp oransje, og den har også blitt kalt Fersken Selenitt. Den har vanligvis en glans som er glassaktig og er perle og silkeaktig.

Bruk Rød Selenitt for å øke fleksibiliteten og kreativiteten, både hjemme og på arbeidsplassen. Den hjelper folk å jobbe sammen og kan brukes til å oppmuntre barn til å hjelpe med oppgaver og gjøre leksene sine. Rød Selenitt hjelper en til å få et bedre selvbilde. Hvis du eier en bedrift, plasser en Rød Selenitt der for å oppmuntre folk til å kjøpe.

Rød Selenitt har alle egenskapene til Hvit Selenitt, men forbinder enda sterkere den fysiske kroppen og har en sterk åndelig forbindelse. Denne krystallen har vært kjent for å være en ekstraordinær healer, og bruk av rød og hvit selenitt sammen gir fordelene fra begge.

Selenitt brukes til lykke og beskyttelse. Selenittens kraftige vibrasjon kan klarne, åpne og aktivere kronen og de høyere chakraene og er utmerket for alle typer åndelig arbeid. Selenitt kan også brukes til å styrke minnet.

Som en beskyttende stein, skildrer Selenitt en person eller rom fra påvirkninger utenfra. Selenitt kan fremkalle beskyttelse fra englenes riker og fjerner negativ energi. Selenittens kraftige energier hjelper deg med å forbinde deg med dine guider, verger, Kristus bevissthet og ditt høyere selv. Selenitt kan holdes eller plasseres rundt en person for å lette en slik tilkobling.

Selenitt beroliger, noe som gir en dyp fred og følelse av ro. Bruk Selenitt i et rutenett rundt ditt hjem eller i hjørnene på et rom for å skape et trygt og fredelig rom. Selenitt bringer mental klarhet, fjerner forvirring og avslører det større bildet bak et hvilket som helst problem.

Selenitt fjerner fysisk blokkeringer fra fysiske og eteriske legemer. Det kan reversere effekten av "frie radikaler" for å helbrede og reparere. Selenitt er forbundet med ryggraden og skjelettsystemet. Selenitt kan brukes til å redusere problemer med kvikksølvfyllinger i tenner. Selenitt er også bra ved amming.

MERK: Selenitt er et mykt mineral og bør holdes tørt.

Fysiske spørsmål og plager: Fertilitet, væskeoppsamlinger, hormonregulering, kvalme

Emosjonelle spørsmål og plager: Selvværd, viljestyrke

Norsk navn: Selenitt, rød
Engelsk navn: Selenite, Red
Chakra: Rot
Stjernetegn: Krepsen, Tyren
Vibrasjon: 8
Hardhet: 2
Farge: Rød, brun, oransje
Kjemisk formel: CaSO4·2H2O
Strunz klasifisering: 07.CD.40
Kategori: Hydralisterte sulfater
Krystallsystem: Monoklin
Spesifikk vekt: 2,9
Sjeldenhet: Ganske vanlig