Krystaller for jording

Hva er jording?
I metafysiske samfunn snakkes det ofte om jording, men sjelden kan noen forklare skikkelig hva det betyr. Følgelig er det mange som ikke forstår viktigheten av jording.

Så hva betyr det å være jordet? I strengeste forstand er det å være jordet å være koblet til planeten vår. Det betyr å ha rot- og de øvre chakraene åpne og motta jordenergi, som røtter i et tre. (I dette scenariet er du treet.) Derfor holder jording deg stabilisert og forankret i virkeligheten. Ofte kan man også høre noen si at hvis du jorder deg, så vil du ha vanskeligheter med å få kontakt med den spirituelle verden, da jordingen hemmer dine intuitive evner.

I virkeligheten er det motsatte. Jording er et avgjørende aspekt ved enhver metafysisk praksis, spesielt fordi vi lever på planeten Jorden. Jording påvirker ikke bare de nedre chakraene dine, men også de øvre chakraene. Hvis du er godt jordet, vil du kunne tenke tydeligere, behandle all den intuitive informasjonen du har fått bedre, anvende kunnskapen som er oppnådd i livet ditt og lettere kunne bevege deg mellom materialistiske og metafysiske kulturer. Jording lar deg også være mer bevisst på omgivelsene dine, det gir deg en mental klarhet som er ekstremt viktig når du erkjenner viktigheten av energi og spiritualitet i ditt daglige liv.

Hvis du bor i et landlig område eller f.eks jobber mye i skogen, trenger du kanskje ikke jording like mye som andre utøvere. I disse tilfellene mottar du jordingsenergi direkte fra områdene du beveger deg i. Imidlertid, hvis du bor i et mer urbant miljø, kan følgende krystaller hjelpe.

Shamanitt (Svart kalsitt)

Denne steinen fokuserer først og fremst på forbindelsen din til jorden. Den åpner rot chakra for å holde deg jordet.

Galenitt

Denne metalliske krystallen begrenser deg ikke bare til jording, men justerer alle energisentrene dine. Ved å gjøre det gir det deg en følelse av fred og harmoni.

Hematitt

Den fantastiske vekten begrenser deg ikke bare, men balanserer energien din og forbedrer dine mentale evner (for eksempel klar tenkning og hukommelse).

Larvikitt

Bortsett fra jording, er denne krystallen ypperlig til å tømme hodet og hjelpe deg å få innsikt i hvilken situasjon du er i.

Magnetitt

Ikke bare hjelper den fysiske vekten på denne krystallen til en harmonisk jording, men Magnetitt kan også balansere yin / yang energiene i deg. Den kan også justere auraen og chakraene dine.
Den kan også stabiliserer og balanserer deg på alle nivåer (fysisk, mental, emosjonell, åndelig), og gir deg utholdenhet for dagen.

Obsidian

På samme måte som Shamanitt, fokuserer Obsidian på å etablere og opprettholde en forbindelse til jorden. Den hjelper deg også enkelt å integrere de åndelige leksjonene i livet ditt.

Onyx

Denne steinen hjelper din mentale smidighet mens den jorder deg. Det gjør at du kan konsentrere deg tydeligere.

Røykkvarts

Denne krystallen er kanskje en av de beste jordene flerbruks-krystaller. Den sanser overlevelsesinstinktene dine, forbedrer mentale evner og hjelper deg å holde deg i øyeblikket i stedet for å bekymre deg for fortiden eller fremtiden.

Andre krystaller du kan se etter for jording inkluderer: Svart Turmalin, Rød Jaspis og Forsteinet tre.
Det finnes selvfølgelig mange fler, men her har vi listet opp noen av de mest vanlige og virkningsfulle.