Moldavitt

Moldavitt - Moldavite

Det er viktig å merke seg at markedet strømmer over av falske Moldavitter fra Kina. Dette er kun farget glass, og får du tilbud om å kjøpe Moldavitt til spesielt god pris fra Asia, kan du være 100% sikker på at den er falsk.

Ekte biter av moldavitt finnes hovedsakelig i Tsjekkia. Moldavitt er en gammel flaskegrønn meteoritt som varierer i størrelse og tykkelse. Moldavitt er utenomjordisk, da disse krystallene ble dannet for omtrent 20 millioner år siden, da meteorer krasjet på Jorden. Meteorittnedlagene var så kraftige at varmen smeltet meteorittene sammen med stein fra jorden, og annet en "ny" stein/krystall med utenomjordiske egenskaper.

Disse krystallene viser moldavittens vanlige dype flaskegrønn farge og naturlige uregelmessigheter, og er gjennomsiktig når den holdes opp i lyset. Assosiert med Tredje Øye eller Hjerte chakraene, forbedrer moldavitt indre reiser, kanalisering, kosmisk bevissthet, og bevissthet om inter-dimensjonale eller utenomjordiske energier. Moldavitt minner oss om hvordan vår jord bare er ett sted i et mye større system av kosmisk bevissthet.

Moldavittens effekter kan variere fra kraftig til subtil, avhengig av personen, og kan hjelpe en til å akselerere sin åndelige vekst, åpne chakraene til høyere frekvenser av energi. Mange krystallhealere bruker moldavitt til å forbedre energisk forbindelser mellom de eteriske felt og chakraene. Når du bruker moldavite for meditasjon, kan det være lurt å holde en god "jordingstein", slik som svart turmalin, rød jaspis, eller obsidian, i nærheten.

Fysiske problemer og Plager: Autisme, Koma

Spirituelle problemer og Plager: Forstå Akasha, oppstigning, oppstigningsprosessen, kommunisere med utenomjordiske, forbinder med de høyere Riker, gi høyere selvtillit, kosmisk bevissthet, utenomjordisk Kontakt, forbedrer og tuner dine frekvenser, ditt høyere Selv, bevissthet, Kundalini energy, hever vibrasjon

Norsk navn: Moldavitt
Engelsk navn: Moldavite
Chakra: Hjerte
Stjernetegn: Alle
Vibrasjon: 2 og 6
Hardhet: 5-6
Farge: Grønn
Lokasjon: Tjekkia