Jaspis, slangeskinn

 

Jaspis, slangeskinn – Snakeskin Jasper 

Affirmasjon: Jeg er åpen for endringer i livet mitt.
Spørsmål: 
Hvem kan hjelpe meg med å fjerne gamle uvaner?
Nøkkelord: 
Beskyttelse, forandring, myndiggjøring

Slangeskinn Jaspis kan ha fargene rød og krem, eller gul med hvirvlende mønstre. Det er en jordstein, og kan beskytte deg mot missunelse fra folk rundt deg. Slangeskinn Jaspis lar deg kvitte deg med gamle mønstre og vaner og omfavne endring, spesielt hvis det er noe du ønsker veldig sterkt. Den er en følgesvenn som hjelper deg med å guide deg gjennom disse jordopplevelsene og fortsette å bevege deg på livsstien din.

Generelt er Jasper kjent som "øverste oppdragsgiver." Den opprettholder og støtter deg i tider med mye stress, og gir en ro og helhet. Brukt i healing forener Jaspis alle aspekter av livet ditt. Jaspis minner folk om å hjelpe hverandre.

Jaspis brukes ofte i drømmearbeid og sjamaniske drømmereiser. Den er en beskyttelsesstein som absorberer alle typer negative energier.

Jaspis bidrar til å balansere og justere de fysiske, mentale og følelsesmessige kroppene med det eteriske riket. Jaspis er en stein av mot og besluttsomhet. Den kan ofte hjelpe de som trenger mer fokus, organisasjonsevner og motivasjon. Jaspis stimulerer kreativitet og fantasi og forvandler ideer til handling.

Fysiske spørsmål og plager: Tykktarmen, lever, smerte, mage, oppkast

Emosjonelle problemer og plagerJording, positiv energi, beskyttelse

Spirituelle spørsmål og plagerGir positiv energi, beskyttelse under åndelig arbeid, psykisk beskyttelse, redusere ulykker, sikkerhet ved reiser

Norsk navn: Jaspis, slangeskin, Jaspis, elefanthud, Kaligraf stein
Engelsk navn: Jasper, snakeskin, Jasper Elephant skin, Calligraphy stone
Chakra: Solar Plexus
Stjernetegn: Steinbukken, Tvillingene, Løven
Vibrasjon: 1
Hardhet: 7
Farge: Krem, rød, gul
Sjeldenhet: Vanlig