Agat, kamel

Agat, kamel - Camel Agate

Kamel Agat er medlem av kvartsfamilien og en forholdsvis vanlig krystall. Agat finnes over hele verden. Kamel Agat har en brun farge.

Fysisk er Kamel Agat en krystall som gir langsom og stabil helbredelse til alle områder av livet ditt, både fysisk, emosjonellt og åndelig. Fysisk er den en krystall som bringer balanse og styrke inn i livet ditt, og på den måte gjør den deg sterk, så du lettere kan håndtere plager og lidelser av enhver art.

Psykologisk hjelper Kamel Agat deg til å forsiktig akseptere deg selv, bygge selvtillit og selvforståelse. Den hjelper deg også å se sannheten om deg selv (og andre) og er en fin krystall å jobbe med hvis du prøver å bringe sannheten til overflaten, eller er selvanalyserende.

Emosjonelt hjelper Kamel Agat deg til å overvinne negativitet og bitterhet. Den helbreder sinne og vrede, og hjelper deg dermed å få motet opp igjen. Den er nyttig for alle slags følelsesmessig traumer. Den skaper en følelse av sikkerhet ved å løse intern spenning.

Sannferdig, jording og stabil, Kamel Agat vil hjelpe deg å forstå sannheten om hvem du er, var og vil være. Den øker din bevissthet, slik at du tilpasser deg den kollektive bevisstheten.

Brukes Kamel Agat i lengre perioder kan den hjelpe deg å roe tankene dine slik at du kan koble deg til din intuisjon og vokse personlig og åndelig.

Norsk navn: Kamel Agat
Engelsk navn: Camel Agate
Farge: Brun
Kjemisk formel: SiO2
Strunz klassifisering: 04.DA.05
Kategori: Silikater
Krystallsystem: Trigonal
Spesifikk vekt: 2,60-2,65
Sjeldenhet: Vanlig