Jet

Jet

Jet er ofte brukt som en stein av beskyttelse, men den bærer også noen fantastiske helbredende egenskaper, herunder smertelindring for hodepine / migrene og økt helbredelse av traumatiske skader.

Da den arbeider nesten som en energisk filter, er Jet en fantastisk jordingsstein som har intense rensing- og beskyttelse egenskaper. Jet er kjent for å tømme aura av urene energier og er en viktig stein å ha i medisinbagen. Jet kan brukes til å rense andre krystaller ved å plassere dem i en skål sammen med Jet. Jet kan også være nyttig for dem som opplever en overflod av negative energier eller følelser, og har tradisjonelt vært brukt som en stein for å lindre sorg. Sensitive eller emosjonelle personer som lider av eksponering for negativitet i miljøet kan bære en Jet for å lette hverdagen.

Jet er kjent for å jobbe i synergi med Moldavitt, og kan bistå de som prøver å gjøre meditasjonsarbeid. Jet er en kraftig alliert stein for alle på den åndelige vei, på grunn av sin perfekte kombinasjon av beskyttende vibrasjoner. Jet kan lette negative atferdsmønstre og gamle emosjonelle tanker, og frigjøre den enkelte for rask personlig vekst. Jet kan brukes i kombinasjon med praktisk talt alle andre steiner for healing formål. De som lider av nervøsitet og hyperaktive barn kan finne en beroligende nytte av Jet, da den integrerer høyere vibrasjoner inn i de nedre chakraene og bringer en beroligende følelse av helhet til den enkelte.

Også kjent som en stein av lykke, gir Jet en flott gave til den personen som starter en ny jobb eller starter en ny bedrift. Jet kan bringe klarhet i en forvirrende situasjon ved å bringe unik innsikt fra forskjellige perspektiver. De som sliter gjennom flere år vil sette pris på at Jet gir støttende energier.

Fysiske spørsmål og plager: Høydeskrekk, bakterielle- og virus infeksjoner, forkjølelse, DNA-reparasjon, epilepsi, feber, hodepine, infeksjon, menstruasjonssmerter, menstruelle plager, migrene, redusere feber, sex lyst, mage, hevelse, tannverk

Emosjonelle spørsmål og plager: Frykt, jording

Spirituelle spørsmål og plager: Utenfor kroppen opplevelser, beskyttelse, psykisk beskyttelse, fjerner gamle minner og tankemønstre

Norsk navn: Jet
Engelsk navn: Jet
Chakra: Rot
Stjernetegn: Steinbukken
Vibrasjon: 8
Hardhet: 0,5-2,5
Farge: Sort