Safir, blå

Safir blå - Blue Sapphire

Safir er en stein av velstand som opprettholder livskraften og tiltrekker seg glede og fred. Safir bidrar til å åpne sinnet for skjønnhet og intuisjon. Safir er en stein av visdom, hvor hver farge inneholder sin egen unike energivibrasjon og informasjon.

Blå Safir bidrar til å fremme drømmer, astrale reiser og har den egenskapen at informasjon og visdom som kommer i drømmetilstand blir husket og lagret når man våkner opp til bevissthet. Blå Safir øker og forbedrer intuisjon, mental klarhet og åndelig kraft, som alle kan bruke for å øke sin personlig og åndelig vekst. En veldig bra krystall for åndelig helbredelse og åndelig sannhet, som er meget nyttig for å kanalisere helbredende energier fra englenes riker eller en høyere kilde. Dette gjør Blå Safir til en spesielt god stein for utøvere av Reiki og lignende øvelser.

Når Blå Safir brukes med hals chakra forbedrer den alle former for taler. Blå Safir forenkler også selvutfoldelse, kommunikasjon, og passer på at du taler sannheten. Blå Safir skaper lojalitet, forpliktelse og trofasthet, noe som gjør den nyttig i relasjoner for både romantiske og profesjonelle. Bruk Blå Safir for å fjerne og gi slipp på blokkeringer som kan holde deg tilbake fra din åndelige vekst.

Fra gammelt av sies det at Blå Safir har blitt velsignet av gudene som en kraftig beskyttende stein. Det er mange bibelske referanser til Safir, herunder at et Safir var en av de opprinnelige steinene i brystplaten til yppersteprestene.

Fysisk kan Blå Safir bistå med healing på cellenivå, blodsykdommer, øyeproblemer og generelt stress. Blå Safir har blitt brukt som et hjelpemiddel for å lette depresjon, angst og søvnløshet.

Fysiske spørsmål og plager: Angst, blodsykdommer, depresjon, øyne, helbredelse, søvnløshet, kvalme, stress, svimmelhet

Emosjonelle spørsmål og plager: Kommunikasjon, troskap, lojalitet, selvutfoldelse, sannhet

Spirituelle spørsmål og plager: Englenes rike, astralereiser, kanalisering

Norsk navn: Blå Safir
Engelsk navn: Blue Sapphire
Chakra: Hals
Stjernetegn: Tvillingene
Vibrasjon: 6
Hardhet: 9
Farge: Blå