Fluoritt, regnbue

Fluoritt, regnbue – Fluorite, Rainbow 

Fluoritt er en svært beskyttende og stabiliserende stein, nyttig for jording og for harmonisering av åndelig energi. Når du arbeider med de øvre chakraene, øker fluoritt intuitive evner, lenker menneskesinnet til universell bevissthet, og utvikler tilknytning til ånden. Fluoritt forankrer intuitiv innsikt på det fysiske planet, slik at mental og fysisk koordinasjon kommer i balanse. Fluoritt øker mentale evner, bistår i rask organisering og bearbeiding av informasjon, og kan bringe mental klarhet og stabilitet til ens ellers kaotisk situasjon. Fluoritt absorberer negative energier fra miljøet og er effektiv på Aura- og Chakra rensing. Fluoritt kan også skjerme brukeren fra psykisk manipulasjon. Fluoritt skal renses ofte.

I tillegg til de generelle metafysiske bruk av fluoritt, er det flere trekk knyttet til ulike typer av fluoritt. Fluoritt forekommer naturlig i mange farger, og litt forskjellige tilleggsegenskaper er knyttet til hver farge. Regnbue fluoritt viser en kombinasjon av egenskaper.

Fluoriserende i UV-lys.

Grønn fluoritt hjelper deg med din intuisjon. Grønn fluoritt kan absorbere overflødig energi fra bakken, inkludert miljø energier. Bruk grønn fluoritt for å rense og fornye chakraene.

Blå fluoritt bringer klar kommunikasjon mellom det fysiske og åndelige plan. Når den brukes med tredje øye chakra eller hals chakra, hjelper den å opprettholde en ryddig kommunikasjon. Rolig, behagelig energi av Blå fluoritt bringer indre fred.

Lilla fluoritt stimulerer tredje øye chakra og bringer litt sunn fornuft til psykiske intuisjoner. Bruk lilla fluoritt når du ønsker å virkelig fokusere på det Åndelige plan og kommunisere presist.

Gul fluoritt bringer forståelse og manifestasjon til intuisjoner. Som en stein av enhet, harmoniserer gul fluoritt gruppe-energier og øker kreativiteten.

Klar og Hvit fluoritt brukes med krone chakra for å få til en sammenslåing av personlige og åndelige energier. Klar fluoritt justerer alle chakraene, og hjelper deg å se hva som holder deg tilbake i din åndelige utvikling.

Fysiske spørsmål og plager: ADD/ADHD, leddgikt, bein, bulimi, konsentrasjon, krone chakra, Tannsmerter og problemer, fokus, frakturer, galleblæren, healing, helse og healing, herpes, nyrer, lunger, hukommelse, muskler, ernæring, smerter, fysisk koordinasjon, lungebetennelse, revmatisme, milt, styrke bein, tenner, sår, virus

Emosjonelle problemer og plager: Fornektelse, spiseforstyrrelser, emosjonell balanse, ærlighet, negativitet

Spirituelle spørsmål og plager: Jording, healing, intuisjon, manifestasjon


Norsk navn: Regnbue Fluoritt
Engelsk navn: Rainbow Fluorite
Chakra: Hjerte
Stjernetegn: Steinbukken, Fiskene
Vibrasjon: 2
Hardhet: 4
Farge: Regnbue
Kjemisk formel: CaF2
Krystallsystem: Isometrisk
Sjeldenhet: Vanlig