Opal, gruppe

Opal, gruppe – Opal, group

Det finnes flere forskjellige typer av Opal inkludert Boulder Opal, Fire Opal, Andean Opal (både rosa og blå), Etiopisk Opal, Lemon Opal, osv. Hver Opal har sitt egen spesielle sett av metafysiske egenskaper og geologisk informasjon. Opal er i det vesentlige silisiumdioksid med vann som har blitt fanget inne i steinen.

Generelt hjelper Opal med å styrke personlige og forretningsmessige relasjoner. Den blir ofte referert til som steinen av glade drømmer og endringer. Opal er en beroligende stei som bidrar til å balansere humørsvingninger og øke tilliten til dine egne følelser. Opal vekker både psykiske og mystiske kvaliteter. Opal kan også frigjøre frykt og sende trøstende støtte til de som er i sorg.

På et fysisk nivå kan Opal bidra til å forbedre hukommelsen, lette fødselsprosessen, avkjøle feber og bekjempe infeksjoner.

Merk: Siden Opal inneholder vann, bør du ikke la dem ligge i direkte sollys, da de vil bli sprø og kunne brekke. 

Fysiske problemer og Plager: Fødsel, feber, infeksjon, hukommelse, menstruasjon, pinealkjertelen, hypofysen, PMS, gift, pubertet, redusere feber

Følelsesmessige problemer og Plager: Beroligende, trøstende, lykke, fleksibilitet, usikre følelser, fjerne frykt, beroligende, Stahet

Spirituelle problemer og Plager: Synske evner 

Norsk navn: Opal
Engelsk navn: Opal
Chakra: Varierer med fargen
Stjernetegn: Krepsen, Vekten, Fiskene, Skorpionen
Vibrasjon: 8
Hardhet: 5,5-6
Farge: Blå, fargeløs, rosa, hvit, gul
Kjemisk formel: SiO2·nH2O
Strunz klassifisering: 04.DA.10
Kategori: Mineraler
Krystallsystem: Amorf
Spesifikk vekt: 1,9-2,3
Sjeldenhet: Vanlig