Pollucitt

Pollucitt - Pollucite

Pollucitt letter tilgangen inn i Englenes Rike, slik at vi lett kan få kontakt med andre som har gått over.

Det sies at Pollucitt samler alle nasjoner og mennesker, for å oppmuntre til fred. Dette er den perfekte krystall å bruke under Reiki øvelser og ved healing, dirigerer den energi til det området som har behov for helbredelse.

Pollucitt er en kraftig krystall for å avgifte kroppen og kan trekke de verste giftstoffer ut. Pollucitt er den sterkeste av alle zeolittene når det gjelder å fjerne giftstoffer. Den fungerer først i hodet, fra halsen og oppover, og du kan føle et veldig sterk sug ettersom den trekker ut giftstoffene. Pollucitt fjerner kjærlighetssorg og mentalt klarner den sinnet for alle tanker. Det anbefales at man bare jobber med denne krystallen for svært korte perioder av gangen, 10 minutter maks, drikk mye vann når du bruker Pollucitt. Jobb sakte og bruke Pollucitt med respekt. Pollucitt vil permanent fjerne all negativitet fra kroppen din.


Geologi

Pollucitt er et hvitt til fargeløst, glassaktig mineral. Det krystalliserer kubisk. Mineralet er et vannholdig aluminiumsilikat av cesium og natrium, (Cs,Na)2Al2Si4O12·H2O. Det blir ofte regnet til zeolittgruppen. Det finnes på enkelte granittpegmatitter, blandt annet i USA, Namibia, Finland og Sverige.

Det var først beskrevet av August Breithaupt i 1846 etter en forekomst på øya Elba i Italia. Det er kalt opp etter Pollux, tvillingen til Castor, fordi det ofte er funnet sammen med med petalitt, somt tidlegere ble kalt castoritt.


Norsk navn: Pollucitt
Engelsk navn: Pollucite
Chakra: Alle
Hardhet: 6,5
Farge: Fargeløs, klar, hvit, grå, rosa, blå, fiolett 
Kjemisk formel: Cs(Si2Al)O6.nH2O
Strunz klassifisering: 9.GB.05
Krystallsystem: Isometrisk
Spesifikk vekt: 2.7 til 3.0
Oppløslighet: Lett oppløyseleg i hydrogenfluorid, oppløyesest treigt i varm saltsyre