Jaspis, brun

Jaspis, brun - Brown Jasper

Brun Jaspis er en beroligene stein som  kan hjelpe med saker som involverer auraen og chakraene. Da den jobber veldig sakte, er Brun Jaspis tenkt å hjelpe folk å ta sine ideer ut for å realisere disse. Når du ønsker å utføre høyere åndelig arbeid, men samtidig holde deg jordet, er dette steinen til å bruke. Brun Jaspis er ofte anbefalt for å bringe folk ned til jorden og fremme mentale prosesser, spesielt etter meditasjon eller ritualer som involverer mer eteriske steiner som moldavitt eller Fenacitt. 

Brun Jaspis kan bidra til å bringe vitalitet inn i en livløs periode ved å øke energisystemet. Den er også nyttig for dem som skal komme seg etter en sykdom eller traumer, ved å bringe kunnskap av fullkommenhet til ens hukommelse. Brun Jaspis er en flott gave til noen på sykehuset.

Generelt er Jaspis kjent som "øverste oppdrager". Det opprettholder og støtter i tider med stress, og bringer ro og helhet. Brukes den i healing, forener Jaspis alle aspekter av livet ditt. Jaspis minner folk til å hjelpe hverandre.

Norsk navn: Brun Jaspis
Engelsk navn: Brown Jasper
Chakra: Rot
Stjernetegn: Løven, Skorpionen
Vibrasjon: 7
Hardhet: 7
Farge: Brun
Kjemisk formel: SiO2
Strunz klassifisering: 
Kategori: Silikater
Krystallsystem: Trigonal
Sjeldenhet: Vanlig