Tigerjern

Tigerjern - Tiger Iron

Tigerjern er en kombinasjon av gyldenbrun tigerøyeøye, hematitt, og Red Jasper som viser de metafysiske egenskaper av dens komponenter samt sin egen. Tigerjern er den perfekte følgesvenn for dem som pleier å kjenne på andres følelser (enten bevisst eller ubevisst). 

Tigerjern er en kraftig stein for de lavere Chakra, fremmer fysisk vitalitet, energi og utholdenhet. Tigerjern er et nyttig hjelpemiddel for dem som føler seg følelsesmessig, mentalt eller fysisk utslitt og utbrent. Full av jordnær energi, hjelper Tigerjern også å finne mot og tilflukt i tider med fare, og fremmer en dypere forbindelse til jorden og dens sykluser. Tigerjern, som gyldenbrun tigerøyeøye, er nyttig for å manifestere ideer til virkelighet og gi personlig styrke i tider med forandring. 

Tigerjern er en kraftig stein til bruk for kreative løsninger og ideer. Mange musikere, artister, skuespillere og forfattere føler at Tigerjern vil være en perfekt følgesvenn til sine sysler, men den er også nyttig for alle i arbeidslivet for å komme opp med nye måter å håndtere gamle problemer. 

Fysisk kan Tigerjern hjelpe dem som er følsomme mot støy. Den kan brukes til å avlaste stress, kramper og verkende muskler

Fysiske spørsmål og plagerAnemi, fødsel, tretthet, hoftesmerterveerstølhetmuskuløs, skjelettfysisk styrke, skjelettsystemet
 
Følelsesmessige spørsmål og plager: Mindreverdighetskompleksselvtillitstress, spenninger
 
Spirituelle spørsmål og plager: Beskyttelse

Norsk navn: Tigerjern
Engelsk navn: Tiger Iron
Chakra: Rot
Stjernetegn: Løven
Vibrasjon: 7
Hardhet: 5-7
Farge: Brun, gyllen, rød