Jaspis, dalmatiner

Jaspis, dalmatiner – Jasper, dalmatian

Dalmatiner Jaspis er en fantastisk "prikkete stein" som navnet tilsier.

Dalmatiner Jaspis (også kjent som Dalmatinerstein) er en fantastisk stein å jobbe med for de som er altfor analytiske. Den hjelper de som sliter med overanalysering til å komme seg ned på bakken og sentrere alle organer (fysiske, følelsesmessige, intellektuelle, osv.) for å opprettholde balanse og forbindelse med de eteriske energier. Dalmatiner Jaspis er en "tjeneste stein". Den kan brukes av veterinærer for å berolige og lindre dyr som er skadet og redd. Det er en stein av tjeneste for alle, minner oss om at vi kan gjøre en forskjell, uansett hvor liten eller stor man føler seg.

Dalmatiner Jaspis bidrar til å harmonisere følelser og bistår i å opprettholde ro, selv under de vanskeligste forhold. Dalmatiner Jaspis er en flott stein å bruke når du vil se på og reflektere over tidligere handlinger og beslutninger, så hvis en lignende situasjon kommer på nytt, vil du være forberedt på å gjøre et riktigere valg.

Dalmatiner Jaspis renser aura og eventuelle andre dysfunksjonelle energier, fordriver negativ energi (på grunn av dens svarte Turmalin slutninger), og beskytter brukeren fra å ta skade. Bruk Dalmatiner Jaspis når du føler deg nedfor og ut. Det vil gjenopprette en følelse av moro og barnlig undring.

Fysiske spørsmål og plager: Utholdenhet

Emosjonelle spørsmål og plager: Beroliger dyr

Spirituelle spørsmål og plager: Å kommunisere med dyr

Norsk navn: Dalmatiner Jaspis
Engelsk navn: Dalmatian Jasper
Chakra: Rot
Stjernetegn: Tvillingene
Vibrasjon: 9
Hardhet: 5-7,5
Farge: Svart, grå, brun, hvit