Impaktitt

Imaktitt - Impactite

Impaktitt er nylig dokumenter funnet på mars, så denne meteoritten kan teoretisk sett komme derfra (NASA).

Impaktitt er kjent for å heve ens vibrasjoner og styrke auraen, noe som gjør den til en fantastisk stein for de som arbeider med å forandre seg selv og sin livsstil. Man kan arbeide med Impaktitt under meditasjon for å utvide bevisstheten utover dagens begrensninger, og gi dypere innsikt i nåværende situasjoner eller problemer.

De som har problemer med negative ting, kan bruke Impaktitt under puten for fjerne disse. Regelmessig arbeid med Impaktitt kan aktivere og forbedre psykiske evner, den antas å oppmuntre til telepati, og kan hjelpe med å forstå drømmer og astralreiser. Impaktitt kan noen ganger øke hyppigheten av synkroniteter, noe som gjør den nyttig for manifestasjonsprogrammer. De som konsekvent bærer Impaktitt under sitt åndelige arbeid, kan begynne å oppleve en tynning av sløret mellom dimensjonene.

Impaktitt tilbyr noen helbredende energier for å hjelpe med økningen av menneskers vibrasjoner. De som opplever blokkeringer i de nedre chakraene, vil ha nytte av Impaktitts evne til å rense dem, selv om det ikke er en jordingsstein. Impaktitt kan skape en kraftig, energisk kobling mellom de laveste og høyeste chakraene, for å lette den frie strømmen av energi gjennom de subtile kroppene. Arbeid med Impaktitt kan forbedre evnen til å skille mellom sannhet og løgn man møter i dagliglivet.

Fysisk bidrar Impaktitt til å forbedre og hele sykdom og skader. Plassert på Tredje øye chakra, kan Impaktitt forbedre integrasjonen av høyere energier mottatt fra den andre siden. Impaktitts unike energier er umiddelbart synlige for de som er følsomme for krystallenes energier. Impaktitt betraktes ofte som lykke i mange kulturer.

Fysiske spørsmål og plager: ADHD, spiseforstyrrelser, tannkjøttproblemer, hodepine, brokk, høyt blodtrykk

Følelsesmessige spørsmål og plager: Beskyttelse

Spirituelle spørsmål og plager: Astral reiser, kontakt med utenomjordiske, klare og tydelige drømmer, psykiske evner, øker vibrasjon, huske tidligere liv, telepati

Norsk navn: Impaktitt, Gardnos breksje
Engelsk navn: Impactite
Chakra: Krone
Stjernetegn: Steinbukken
Vibrasjon: 9
Hardhet: 5-6
Farge: Sort, klar, grønn, sølv
Kjemisk formel: SiO2 med inneslutninger
Strunz klassifisering: 05.DA50
Kategori: Mineraloid
Krystallsystem: Amorf
Sjeldenhet: Vanlig