Azeztulitt, Amazez

Azeztulitt, Amazez – Azeztulite, Amazez

Amazez Azeztulitt krystall Azozeo Superaktivert. Amazez krystallene er utrolig vakre, med en ganske stor likhet med Auralite 23 eller Cacoxenitt.

Det er når man kjenner energien til Amazez at man skjønner at disse har en mye sterkere vibrasjon enn du hadde forventet, sterkere enn noen ametyst-typer du noen gang har vært i kontakt med.

Azozeo er navnet på en ny type Super Activated Crystals og et ord som brukes for å "vekke" krystallene. Det er en måte å kontakte Azez, engleforvaltere for det navnløse lyset.

Azozeo Super Activated Crystals har mye høyere frekvenser enn de ikke-aktiverte versjonene av de samme steinene. De utstråler kraftige strømmer av subtil materie / energi eller "Celestial Fire". De gir en kraftigere, tydeligere og mer forhøyet versjon av karakteristikken for hver krystallvibrasjon. De utvider bevisstheten til høyere riker, aktualiserer åndelige kapasiteter og åpner en for opplysning.

Azozeo er et eldgammelt ord, oppdaget i den 2000 år gamle Leou-boken. Den ble brukt til å påkalle mektige englevesener (antatt å være de samme englene, Azez, som vekket Azeztulittens energier) med formålet av åndelig oppstigning. Dette ordet ble brukt (i kombinasjon med en pyramide, pluss to store kraftige fenakitt-krystaller), for å stimulere visse krystaller til et høyere nivå av energi og kraft. Dette er grunnen til at de nylig aktiverte steinene nå er Azozeo krystaller. Bare steiner utsatt for dette kraftige energifeltet kan betegnes med navnet Azozeo krystaller.

Robert Simmons skriver: Azozeo Super Activated Crystals fungerer som kraftige energier for å bringe gjennom flommen av Celestial Fire - det navnløse lyset fra den store sentrale solen som nå har begynt å lade jorden. Som et tidevann som kommer inn, er denne energien bestemt til å løfte hele menneskeheten og jorden til et nytt nivå av å være. Mens vi står her i begynnelsen av denne nye epoken, fungerer Azozeo-krystaller som "jordingsledninger" der de første bølgene av guddommelige strømmer kan passere. Vi blir oppfordret til å jobbe med disse steinene og tillate oss å være lyspilarer og handle for å lede himmelsk ild til verden gjennom vårt eget vesen. Vi kan gjøre dette gjennom meditasjon med disse steinene, ved å bruke dem i energinett og helbrede oppsett, gjennom å bære dem eller gjennom å plante dem rituelt i jorden.

Når man bruker tid på å tilpasse seg Azozeo-krystaller, er ikke energien en føler komme inn i kroppen bare flyktig energi - det er strømmer av subtil materie som binder seg til grov materie i hver celle og molekyl i kroppen på en måte som åndeliggjør dem, justerer dem, "lærer" dem å åpne seg for lyset. Dette kan øke utviklingen av sinnets kropp. Dette er en intelligens som ligger i hele "Liquid Crystal Body Matrix", og som er et aspekt av opplysning. Den ultimate kraften til Azozeo krystaller er å utløse den raske, fulle og gjensidige opplysningen om menneskeheten og jorden.

Norsk navn: Amazez Azeztulitt
Engelsk navn: Amazez Azeztulitt
Chakra: Alle
Stjernetegn: Alle 
Vibrasjon: 66
Hardhet: 7
Mineralklasse: Silikater
Krystallform: Hexagonal/Trigonal 
Kjemisk formel: SiO2
Farge: Lilla, hvit