Lepidolitt

Lepidolitt - Lepidolite

Lepidolitt er kjent som en overgangsstein, da den kan hjelpe med å skifte og restrukturere gamle energimønstre og bringe lys og håp inn i en situasjon. Bruk Lepidolitt for å redusere stress forbundet med endringer. Lepidolitt gir deg balanse og indre ro, og bidrar til å se årsakene bak negative erfaringer, slik at du endre og forbedre disse. Lepidolitt fremmer åndelighet og kosmisk bevissthet, spesielt som et hjelpemiddel for meditasjon og bønn.

Den beroligende energien til Lepidolitt, kan brukes for å hjelpe de som lider av posttraumatisk stresslidelse. Lepidolitt kan også være en alliert for en forelder til et barn med ADHD, eller hyperaktivitet. Søvnforstyrrelser som søvnløshet, kan bli sterkt redusert ved å bruke Lepidolitt. Plager som involverer nervesystemet, kan bli lindret vede bruk av Lepidolitt og den er en god hjelper for de som lider av Alzheimer og epilepsi. Lepidolitt inneholder spormengder av Lithium, noe som forklarer hvorfor den er så nyttig for å oppnå emosjonell balanse. På grunn av lithium innholdet, har Lepidolitt evnen til å rydde bort depresjon etter følelser du har brukt i din personlige vekst.

Lepidolitt er god til å absorbere elektromagnetisk forurensning og sies å fungere best for dette når den plasseres ved siden av datamaskinen.

Fysiske spørsmål og plager: ADD/ADHD, avhengighet, allergier, Alzheimers sykdom, anoreksi, elektromagnetiske forstyrrelser, epilepsi, søvnløshet, overgangsalder, muskel- og skjelettlidelser, mørkredd, mareritt, panikkanfall, schizofreni, søvn, mage

Emosjonelle spørsmål og plager: Angst, bipolar (manisk-depressiv), depresjon, følelsesmessig balanse, følelsesmessige blokkeringer, følelsesmessige traumer, humørsvingninger, panikkanfall, posttraumatisk stress, raserianfall, redusere stress, avslappende, stress og spenning

Spirituelle spørsmål og plager: Akasha beskjeder, balanserer Yin, kosmisk bevisstgjøring, elektromagnetisk forurensning

Norsk navn: Lepidolitt
Engelsk navn: Lepidolite
Chakra: Hjerte
Stjernetegn: Vekten
Vibrasjon: 8
Hardhet: 2,5-3,0
Farge: Rosa, lilla, rosenrød, fiolett-grå, gulaktig, hvit, fargeløs
Kjemisk formel: K(Li,Al)3(Al,Si,Rb)4O10(F,OH)2 
Strunz klassifisering: 09.EC.20
Kategori: Silikater
Krystallsystem: Monoklin
Spesifikk vekt: 2,8-2,9
Sjeldenhet: Vanlig