Fluoritt, blå

Fluoritt, blå – Blue Fluorite

Fluoritt er en svært beskyttende og stabiliserende stein, nyttig for jording og for harmonisering av åndelig energi. Når du arbeider med de øvre chakraene, øker fluoritt intuitive evner, lenker menneskesinnet til universell bevissthet, og utvikler tilknytning til ånden. Fluoritt forankrer intuitiv innsikt på det fysiske planet, slik at mental og fysisk koordinasjon kommer i balanse.

Fluoritt øker mentale evner, bistår i rask organisering og bearbeiding av informasjon, og kan bringe mental klarhet og stabilitet til ens ellers kaotisk situasjon. Fluoritt absorberer negative energier fra miljøet og er effektiv på Aura- og Chakra rensing. Fluoritt kan også skjerme brukeren fra psykisk manipulasjon. Fluoritt skal renses ofte.

I tillegg til de generelle metafysiske bruk av fluoritt, er det flere trekk knyttet til ulike typer av fluoritt. Fluoritt forekommer naturlig i mange farger, og litt forskjellige tilleggsegenskaper er knyttet til hver farge. Regnbue fluoritt viser en kombinasjon av egenskaper.

Fluoriserende i UV-lys.

Blå fluoritt bringer klar kommunikasjon mellom det fysiske og åndelige plan. Når den brukes med tredje øye chakra eller hals chakra, hjelper den å opprettholde en ryddig kommunikasjon. Rolig, behagelig energi av Blå fluoritt bringer indre fred. 

Fysiske spørsmål og plager: Hodepine, mental klarhet, hals, kommunikasjon

Spirituelle spørsmål og plager: Kommunisere med høyere selvet, karma, åndelig oppvåkning


Norsk navn: Blå Fluoritt
Engelsk navn: Blue Fluorite
Chakra: hals
Stjernetegn: Steinbukken, Fiskene
Vibrasjon: 2
Hardhet: 4
Farge: Blå