Fluoritt, gul

Fluoritt, gul – Fluorite, Yellow 

Fluoritt er en svært beskyttende og stabiliserende stein, nyttig for jording og for harmonisering av åndelig energi. Når du arbeider med de øvre chakraene, øker fluoritt intuitive evner, lenker menneskesinnet til universell bevissthet, og utvikler tilknytning til ånden. Fluoritt forankrer intuitiv innsikt på det fysiske planet, slik at mental og fysisk koordinasjon kommer i balanse. Fluoritt øker mentale evner, bistår i rask organisering og bearbeiding av informasjon, og kan bringe mental klarhet og stabilitet til ens ellers kaotisk situasjon. Fluoritt absorberer negative energier fra miljøet og er effektiv på Aura- og Chakra rensing. Fluoritt kan også skjerme brukeren fra psykisk manipulasjon. Fluoritt skal renses ofte.

I tillegg til de generelle metafysiske bruk av fluoritt, er det flere trekk knyttet til ulike typer av fluoritt. Fluoritt forekommer naturlig i mange farger, og litt forskjellige tilleggsegenskaper er knyttet til hver farge. Regnbue fluoritt viser en kombinasjon av egenskaper.

Fluoriserende i UV-lys.

Gul fluoritt bringer forståelse og manifestasjon til intuisjoner. Som en stein av enhet, harmoniserer gul fluoritt gruppe-energier og øker kreativiteten.
Betraktes som en kraftig helbredende stein også er sagt å hjelpe oss med å uttrykke vår kreativitet, åpne vårt sinn og hjelpe oss til å ta riktige avgjørelser.

Gul fluoritt er en mektig stein for sinnet. Den kan i stor grad forbedre læringen ved å integrere informasjon med erfaring for å få en fyldigere forståelse. Gul fluoritt er også en solfylt stein som gir en positiv holdning og kan hjelpe oss å få våre handlinger i tråd med våre intensjoner. I krystallhealing brukes Gul Fluoritt til spiseforstyrrelser, inkludert anoreksi, magesvikt, ledd, leverproblemer og avgiftning.

Norsk navn: Gul Fluoritt
Engelsk navn: Yellow Fluorite
Chakra: Solar Plexus
Stjernetegn: Løven
Vibrasjon: 2
Hardhet: 4
Farge: Gul
Kjemisk formel: CaF2
Krystallsystem: Isometrisk
Sjeldenhet: Uvanlig