Jaspis, kiwi

Jaspis, kiwi – Kiwi Jasper

Også kalt Jaspis, sesam

Denne stein er nyttig for de som jobber i de helbredende riker på vegne av andre.

Kiwi Jaspis er også nyttig for folk som arbeider med å overvinne vanedannende atferd eller tvangsmessig vaner. Den hjelper dem å samle opp emosjonell styrke og energi for å møte virkeligheten. Det er også en stor stein for de som er opptatt av "fair play" og rettferdighet på alle nivåer.

Kiwi Jaspis hjelper å justere chakraene og lette tilbakekalling av drømmer. Det er en balansestein som arbeider for å justere de fysiske, følelsesmessige og mentale kropper med det eteriske riket.

På et fysisk nivå er Kiwi Jaspis et hjelpemiddel i seksuell dysfunksjon og forlenger seksuell nytelse ved å støtte og re-energigivende den fysiske kroppen. Kiwi Jaspis fungerer ved å helbrede fordøyelses, sirkulasjons, og seksuelle organer i kroppen, og er spesielt nyttig fordi den ikke overstimulerer, snarere vil Kiwi Jaspis presenterer den positive energien i riktig mengder som er nødvendige for et tilrettelegge velvære.

Plassere du Kiwi Jaspis på et rom bidrar den til å eliminere negative energier. Det hjelper også en til å ta ansvar og bli mer jordet i de stabiliserende energier på jorden. Metafysisk kan Kiwi Jaspis bidra til å balansere Yin og Yang energier og stabilisere aura.

Kiwi Jaspis arbeider for å berolige noen dysfunksjonelle energier av auraen og holde ens energinivået høyt. Kiwi Jaspis er en fantastisk stein å gi til folk som har vært syke i lang tid, fordi det hjelper dems energi til å holde seg sterk og konsekvent.

Fysisk vil Kiwi Jaspis hjelpe med healing av nyrer, milt, blære, lever og mage. Kiwi Jaspis kan helbrede forverring av indre organer. Kiwi Jaspis kan også brukes til å berolige nervene og behandle tap av luktesans.

Fysiske spørsmål og plager: Gunstig for langvarig sykdommer, sexlyst, feber, sirkulasjonssystemet, grenser, balanserer mineralinnholdet i kroppen

Norsk navn: Kiwi Jaspis, Sesam Jaspis
Engelsk navn: Kiwi Jasper, Sesame Jasper, Kiwi stone
Chakra: Sakral, Rot
Stjernetegn: Væren, Løven, Skytten
Element: Ild
Planet: Mars
Vibrasjon: 6
Hardhet: 7
Farge: Fersken, Svart, Hvit, Rosa