Magnesitt

Magnesitt - Magnesite

Magnesitt, som er et magnesiumkarbonat, finnes i både en krystallinsk (svært sjelden) form og en nodulert masse som ligner "hjerner" eller tyggegummi. Mens hovedfargen er hvit, kan Magnesitt også finnes i grå, gul eller brun. På grunn av dens likheter med turkis, er Magnesitt (så vel som Howlitt) veldig ofte farget blå for å skape en mer økonomisk versjon av turkis. Denne versjonen blir kalt Turkenitt.

Arbeid med Magnesitt når du trenger å føle deg rolig, spesielt når du er overarbeidet, overbelastet og prøver å holde tritt med familienes krav. Magnesitt åpner krone- og tredje øye-chakraene noe som gir en perfekt ro under yoga, meditasjon og kreativ visualisering,  slik at nye ideer, tanker og visjoner kan komme frem. Magnesitt kan også fungere godt med hjerte chakra ved å oppmuntre til ubetinget kjærlighet.

Fysisk kan Magnesite bidra til å senke kolesterolnivået, lindrer migrene og hodepine, reduserer kroppens lukt, styrke bein og tenner, regulerer kroppstemperatur og hjelpe med PMS-symptomer.

Merk: Fordi det er mykt og enkelt riper, kan det være best å holde Magnesite i en myk pose når den ikke er i bruk.

Fysiske spørsmål og plager: Kroppstemperatur, ben, hjerne, kolesterol, hodepine, migrene, PMS-symptomer, redusere kroppslukt, tenner

Emosjonelle spørsmål og plager: Beroligende, kjærlighet, meditasjon, fred, avslapping, beroligende, visualisering

Spirituelle spørsmål og plager: Høyere riker

Norsk navn: Magnesitt
Engelsk navn: Magnesite
Chakra: Krone
Stjernetegn: Væren, Vekten 
Vibrasjon: 3
Hardhet: 3,5-4,5
Farge: Brun, grå, hvit, gul 
Kjemisk formel: MgCO3
Strunz klassifisering: 05.AB.05
Kategori: Karbonatmineral
Krystallsystem: Trigonal
Spesifikk vekt: 3,0-3,2
Sjeldenhet: Vanlig