Danburitt

Danburitt - Danburite

Danburitt er svært ettertraktet for sine sterke åndelig og metafysiske egenskaper. Danburitt er en kraftig hjerte chakra stein, som lindre følelsesmessige smerte og øker aksept av deg selv og av andre. Danburitt sies å hjelpe deg med  "å la lyset ditt skinne". Den rene kjærlighetsenergien fra Danburitt bringer ro og fred.

Danburitt er en av de høyeste vibrasjons mineralersom finnes, og er kjent for å koble "Heart of the Mind med Mind of the Heart".

Et stykke Danburitt i lommen kan lette stress og bringe ro i vanskelige situasjoner. Danburitt er et godt valg for alle som er sterkt fokusert på den mentale kroppen (som akademikere og ingeniører), åpner hjertet og letter oppkobling og balanse med den emosjonelle kroppen.

Danburitt fungerer også med Tredje øye- og krone chakraene. Danburitt stimulerer de Høyere krone chakraene, kobler hjerte til disse, og hjelper i kommunikasjon med engler og guider. Danburitt er en god stein å ha rundt seg i tider med ekstrem endring, og letter overgangen for dem som forlater den fysiske kroppen. Danburitt kan bidra til å helbrede gamle dype sår.

Geologi

Danburitt er et gulaktig til fargeløst mineral som særlig opptrer i granittiske bergarter og på hydrotermalganger. Det er et rombisk kalsiumborosilikat, CaB2Si2O8. Mineralet er rapportert frå en granittpegmatitt ved Kragerø. Det er oppkalt etter Danburry i Connecticut.

Fysiske problemer og Plager: Allergi, fødsel, avgifte kroppen, galleblæren, infertilitet, lever, øke vekten, muskel- og skjelett, graviditet, fjerne giftstoffer, toksiner, svulster

Følelsesmessige: Komfort, akseptere endringer, kjærlighet, tålmodighet, fred, tilhørighet, stress og spenninger

Spirituelle problemer og Plager: Kommunisere med Englenes Riker, Intuition, åpner aura, Raise vibrasjonsnivået, Reiki, aura, sannhet, jobbe med Engler


Norsk navn: Danburitt
Engelsk navn: Danburite
Chakra: Hjerte
Stjernetegn: Løven
Vibrasjon: 4
Hardhet: 7-7,5
Farge: Fargeløs, hvit, grå, brunhvit, strågul
Kjemisk formel: CaB2(SiO4)2
Strunz klassifisering: 9.FA.65
Kategori: Tektosilikat
Krystallsystem: Ortorombisk
Spesifikk vekt: 3.0
Sjeldenhet: Vanlig